Ressamlardan pandemi kahramanı hekimlere anlamlı destek

Ressamlardan pandemi kahramanı hekimlere anlamlı destek
“Adsız Kahramanlarımıza Sanatla Minnet” etkinliği için Türk Toraks Derneğine “İzmir Suluboya Ressamları Derneği” tarafından bağışı yapılan tablolar Muğla Eğitim ve Araştırma Hastenesi Göğüs Hastalıkları hekimlerine...

“Adsız Kahramanlarımıza Sanatla Minnet” etkinliği için Türk Toraks Derneğine “İzmir Suluboya Ressamları Derneği” tarafından bağışı yapılan tablolar Muğla Eğitim ve Araştırma Hastenesi Göğüs Hastalıkları hekimlerine teslim edildi.

Sağlık çalışanları onuruna “Adsız Kahramanlarımıza Sanatla Minnet” etkinliği için Türk Toraks Derneğine “İzmir Suluboya Ressamları Derneği” tarafından bağışı yapılan tablolar Muğla Eğitim ve Araştırma Hastenesi Göğüs Hastalıkları hekimlerine ulaşıldı.

Tablolar Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sebahat Genç tarafından teslim alındı. Prof. Dr. Sebahat Genç yaptığı açıklamada “İçinde bulunduğumuz zorlu pandemi sürecinden sanatçılarımız tarafından bizlere yapılan bu nazik davranış için teşekkür eder, emeği geçen tüm paydaşlarımıza meslektaşlarım adına sevgi ve saygılarımı sunarım. Covid-19 Pandemisi halen devam etmektedir.  Lütfen maske, mesafe ve hijyen kuralların uyalım, sevdiklerimiz ve kendimizi bu hastalıktan koruyalım. Tablolar en kısa zamanda kliniğimizin duvarlarında yerini alacaktır” dedi.

Bu haber toplam 267 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.