REZERVASYONSUZ GELMEYİN!

REZERVASYONSUZ GELMEYİN!
MUSTAFA İNCİ Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinin başında gelen Muğla’da 9 günlük bayram tatili için turisttik tesislerde doluluk oranı yüzde...

MUSTAFA İNCİ Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinin başında gelen Muğla’da 9 günlük bayram tatili için turisttik tesislerde doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon “ Bodrum’da bayram tatili için rezervasyon patlaması yaşanıyor. 9 günlük bayram tatilinde Bodrum’da doluluk oranının yüzde yüz olmasını bekliyoruz” dedi. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar “ Rezervasyon yaptırmayan vatandaşlarımız sıkıntı çekebilir. Ramazan Bayramı tatilinde rezervasyonsuz gelen vatandaşlar plajlarda yatmak zorunda kalmıştı.

Doluluk oranı yüzde 95

Muğla sahilleri 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde yerli turistlerle dolup taşacak. Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi gözde turizm merkezleri bayram tatili için hazırlıklarını tamamladı. Turisttik tesislerde bayram tatili için rezervasyon patlaması yaşanıyor. Şimdiden otellerin doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı.

Rezervasyonsuz gelmeyin

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar “ 9 günlük bayram tatili sıkıntı yaşayan turizmcimizin nefes almasını sağlayacak. Marmaris’e rezervasyon yaptırmadan gelecek olan vatandaşlarımız konaklama sıkıntısı çekebilirler. Ramazan Bayramı tatilinde rezervasyonsuz gelen vatandaşlarımız otellerde yer bulamamıştı. Vatandaşlar plajlara çadır kurmak zorunda kalmışlardı. Aynı tablonun bir kez daha yaşanmaması için Marmaris’e gelecek olan vatandaşlarımızın mutlaka rezervasyonlarını yaptırsınlar” dedi.

Bodrum’da doluluk oranı yüzde yüz

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon “ Bodrum’da bayram tatili için rezervasyon patlaması yaşanıyor. 9 günlük bayram tatilinde Bodrum’da doluluk oranının yüzde yüz olmasını bekliyoruz. Bayramda da nöbetçi arkadaşlarımızla bir hazırız. Gelen misafirlerimizi ve Bodrum'da yaşayan vatandaşlarımızı en iyi şekilde ağırlayacağız. Tatillerinin en iyi şekilde geçmesi için belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya çalışacağız. Herhangi bir sıkıntı olduğunda vatandaşlarımız belediyemizi arayabilirler” dedi.

Bu haber toplam 842 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.