Ryanaır Marmaris’i Dünya’ya Tanıtacak

Ryanaır Marmaris’i Dünya’ya Tanıtacak
Avrupa'nın popüler havayolu şirketlerinden Ryanair, Dalaman seferleri ile Türkiye pazarına giriş yaptı. Havayolu şirketinin 28 Haziran’da Slovakya Bratislava – Dalaman seferi ile Türkiye’deki ilk uçuşunu gerçekleştirmesi dolayısıyla...

Avrupa'nın popüler havayolu şirketlerinden Ryanair, Dalaman seferleri ile Türkiye pazarına giriş yaptı. Havayolu şirketinin 28 Haziran’da Slovakya Bratislava – Dalaman seferi ile Türkiye’deki ilk uçuşunu gerçekleştirmesi dolayısıyla Ryanair Dijital İletişim Müdürü Dreire Murrey, bölgeyi yakından tanımak için Marmaris'e geldi. 1 milyar ziyaretçisiyle dünyanın en büyük dijital vitrini kabul edilen Ryanair web sitesi için bölgeyi tanıtıcı yazı dizisi hazırlayacak olan Murrey, 3 gün boyunca kültürel ve doğal turizm güzelliklerini görüp, yakından inceleme fırsatı buldu.

İncelemelerine Marmaris’ten başlayan Murrey; doğal güzelliği ile dünyaca ünlü Marmaris koylarını tekne ile dolaşarak su altı dalışı yaptı. Marmaris Kalesi ve müzesini gezip yat limanında yürüyüş yaptı.

Marmaris gezisine köy turu ile devam eden Murrey; Kızkumu Plajı, Turgut köyü halı dokuma evini gezdi. Turgut şelalesinde yüzme molası verdikten sonra Selimiye'nin güzelliğine hayran kaldı. Bayır köyünde asırlık çınar ağacı etrafında dönerek dilek tutan Murrey, adaçayı, yerfıstığı ve elma yağını tanıdı. Osmaniye'de bulunan bal evi müzesini gezerek arılar ve arıcılık hakkında bilgi aldı.

Akşam yemeğinde Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner ile biraraya gelen dijital iletişim müdürü Murrey, aktif turizm, bisiklet yolları ve bisiklet sporu hakkında bilgi aldı.

Ertesi gün bölge turunu Sedir Adası ve Çamlı köyüyle sürdüren Murrey, sonrasında Ataköy'de bulunan Padok at çiftliğine giderek, hem tatil hem eğitim konsepti sunan tesis hakkında bilgi aldı ve Akyaka’da kitesurfçülerin rengarenk uçuşlarını fotoğrafladı.

Bu haber toplam 599 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.