SAADET PARTİSİ MENTEŞE İLÇE BAŞKANI KOCABIYIK OLDU

SAADET PARTİSİ MENTEŞE İLÇE BAŞKANI KOCABIYIK OLDU
Saadet Partisi Menteşe İlçe Başkanlığı 4. OlağanKongresiKonakaltı Kültür Merkezi’nde yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Menteşe İlçe Başkanlığına Fatih Salih Mehmet Kocabıyık getirildi.Saadet Partisi Menteşe İlçe...

Saadet Partisi Menteşe İlçe Başkanlığı 4. OlağanKongresiKonakaltı Kültür Merkezi’nde yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Menteşe İlçe Başkanlığına Fatih Salih Mehmet Kocabıyık getirildi.

Saadet Partisi Menteşe İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi Konakaltı Kültür Merkezi’nde yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Menteşe İlçe Başkanlığına Fatih Salih Mehmet Kocabıyık getirildi.

Saadet Partisi Menteşe İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Tek liste halinde gidilen kongrede Fatih Salih Mehmet Kocabıyık, İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

Kocabıyık’ın yönetimi şu isimlerden oluştu:

“Hüseyin Tümenci, Halil İbrahim Nazar, Sebahattin Doğan, İbrahim Yeninci, Atakan Çeğil, Hüsnü Özlük, Süreyya Bölük, Nevzat Barin, Dursun Kayar, Salih Çiftçi, Sultan Aysan, Esrem Kuvvet, Loman Turan, Kazım İnci.”

KONGRE ÖNCESİ BASINLA BİR ARAYA GELDİLER

Saadet Partisi Muğla Menteşe İlçe Başkanlığı seçimi öncesi Muğla Öğretmen evinde Muğla basını ile bir araya geldi. Sabah saatlerinde gerçekleşen toplantıya Saadet Partisi Genel İdare Kurul Üyesi Mustafa Tuncer, İl Başkanı Cebrail Tümenci ve partililer katıldı.

Muğla İl Başkanı Cebrail Tümenci, “Bugün burada Menteşe ilçe başkanlığımızın kongresi öncesinde partililerimizle bir kahvaltı yapmak istedik. Genel İdare Kurul Üyesi Mustafa Tuncer yapılacak olan kongremize iştirak ettiler. Kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurul Üyesi Mustafa Tuncer ise, “Bu coğrafyanın kaderi kölelik düzeni değil, ikinci sınıf olmak değil, bu coğrafyanın kaderi fakirlik değildir. Bunun çözümü içinde hakça ekonomik sistem, adalet mekanizmasının eşit şekilde ulaştığı, özgürlük, liyakat odaklı bir mekanizmanın olması gerektiğini Saadet Partisi olarak biz yıllardır söylüyoruz. Saadet Partisinin söylemlerinde bir değişiklik olmadı. Hükumetin gerek oy kaybı gerekse ekonomiyi yönetememenin seçim odaklı bir söylemleri olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1775 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.