Saatçı; “Amiral gemi Fethiye’dir”

Saatçı; “Amiral gemi Fethiye’dir”
Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Çevre Şehircilik Fethiye Şubesi Müdürü Ersin Kara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Saatcı ÖÇK...

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Çevre Şehircilik Fethiye Şubesi Müdürü Ersin Kara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Saatcı ÖÇK bölgeleri içerisinde Fethiye’nin amiral gemisi olduğunu ifade etti.

Ziyarete Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur, İmar ve Şehircilik Müdürü Güzide Özkaya, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Mahmut Bayrakdar da katıldı. Şube Müdürü Ersin Kara’ya uzun süreli bir çalışma dönemi dileyen Başkan Saatcı, “Fethiye 1998 yılında ÖÇK bölgesi ilan edildiğinde Köyceğiz’de bir şube açılmıştı. O zaman ÖÇK Başbakanlığa bağlı çok özel bir kuruluştu. Ama o şube aracı kurum görevi yapıyordu. ÖÇK bölgeleri içerisinde amiral gemisi Fethiye’dir. Fethiye’ye yetkili ve etkili bir ofis açın. Vatandaşın Ankara’ya gidip gelmesi ya da dosyasını beklemesine tahammülü yok. Yıllar sonra buraya bir şube açıldı. Biz kurum olarak bundan çok memnunuz. Sizin yetkiyle donatılarak, burada işlerin çözülmesi gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

Çevre ve Şehircilik Fethiye Şube Müdürü Ersin Kara ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu haber toplam 902 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.