Saatcı; “Fethiye Benim Sevdam, Ben Bu Şehre Hiç İhanet Etmedim”

Saatcı; “Fethiye Benim Sevdam, Ben Bu Şehre Hiç İhanet Etmedim”
Muğla Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı seçimlerle ilgili bir açıklama yaptı. Saatcı; “Parti hâkimiyetinin sona erip, anayasal hâkimiyetin hüküm sürdüğü; kirli siyaset dilinin terk edilip hoşgörü,...

Muğla Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı seçimlerle ilgili bir açıklama yaptı. Saatcı; “Parti hâkimiyetinin sona erip, anayasal hâkimiyetin hüküm sürdüğü; kirli siyaset dilinin terk edilip hoşgörü, paylaşım ve ortak akılla yönetilen bir ülke özlemiyle; yerel seçim sonuçlarının ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için güzelliklere vesile olmasını temenni eder, seçilen bütün başkanlarımıza başarılar dilerim.” Dedi.

Muğla Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı seçimlerle ilgili bir açıklama yaptı. Saatcı, seçilen tüm başkanlara başarılar dileyerek şunları kaydetti; “Muğla'da yirmi beş günde, Türk siyasi tarihine geçecek bir mücadele veren, hiçbir ortamda bir araya gelmemiş, farklı siyasi ve dünya görüşüne sahip bir ekiple iki milletvekili çıkarabilecek oy oranın yakalanması büyük bir başarıdır. Yüreğini Muğla’da yapılması gereken güzel işler ile ısıtıp, kolumuza giren, elimizi tutan, duygularımıza ses olan bütün Muğlalı Hemşerilerim. Bu başarı hepimizindir. İnandığımız yolda, haklı olduğumuz bir davayı savunmak için umudumuz olan, geleceğin Türkiye'si hayaliyle, bir ilçeden bir ile, ama bir gönülden binlerce gönüle, karınca misali, tarafını belli ederek çıktık bu yola. Bizi anlayan, savunan, destek veren; korkmadan, çekinmeden yanımızda olanlara, bizi biz yapan Anadolu'nun o kutlu değerlerinin halen hayatta olduğunu gösteren sizlere, doğrular, dik duranlar, ilkeli olanlar hiçbir zaman kaybetmez; ancak kaybedilirler diyenlere. Durma! Yürü! Haydi ileri! Biz arkanda değiliz, yanındayız; omuz omuzayız, menzilimiz neresi ise, oraya kadar diyen Sizlere, ''Bu da benden olsun.'' diyerek elimize yüz lirasını veren, bizim için dua eden, tüm kem gözler üzerlerindeyken, mertçe, korkusuzca, kalemiyle bize selam veren sizlere, gönülden teşekkürler. Benden çocuklarıma geçecek olan sizlere karşı vefa borcumuzu, bir ömür en değerli hazinemiz olarak saklayacağımızı belirtmek isterim. Biz Türk siyasetine yeni bir yol açıp yeni bir soluk getirdik; bu yol, uzun bir yoldur. Bu anlamda; Tarih Yazanlara Selam Olsun. Fethiye benim sevdam. Ben bu şehre hiç ihanet etmedim! Beni, 20 yıl kendilerine hizmetkârlık etme göreviyle onurlandıran Saygıdeğer Fethiyelilere de ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Bu onur, şahsım ve ailemin hep taşıyacağı övünç kaynağı olacaktır. Unutmayalım ki; hepimizin, Türkiye’miz için yapabileceği bir şeyler vardır. Saygılarımla.”

Bu haber toplam 670 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.