Saatcı, “Fethiye’de Çok Doğru Bir Uyum Var”

Saatcı, “Fethiye’de Çok Doğru Bir Uyum Var”
Saatcı, “Fethiye’de Çok Doğru Bir Uyum Var”Ziyaret sırasında Başkan Behçet Saatcı, ilçedeki tüm Oda ve sivil toplum kuruluşları arasında müthiş bir uyum olduğuna dikkati çekerek, “Fethiye’de çok doğru bir uyum var....

Saatcı, “Fethiye’de Çok Doğru Bir Uyum Var”

Ziyaret sırasında Başkan Behçet Saatcı, ilçedeki tüm Oda ve sivil toplum kuruluşları arasında müthiş bir uyum olduğuna dikkati çekerek, “Fethiye’de çok doğru bir uyum var. Bu uyumun başarıya götüreceğinden eminiz. Yeter ki arada ayrılık otları çıkmasın” dedi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Osman Çıralı ve Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke’nin yanı sıra çok sayıda Yönetim Kurulu ve Meclis üyesi, kendilerine hayırlı olsun ziyaretinden bulunan Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı kapıda karşıladı. Daha sonra FTSO Meğri salonunda Kaymakam Şahiner ve Başkan Saatcı’yı ağırlayan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Hıra, Şevket Süreyya Gürol, Fatih Tufan, İbrahim Erdem, Meclis Başkan Yardımcısı Nurettin Metin Sevinç, Meclis Divanı Katip Üyesi Akif Milaslıoğlu, Meclis Üyeleri Efrayim Akçabel, Selamettin Yılmaz, Fadıl Ardıç, Mehmet Döver, Harun Yüksel Balcı, Kerim Arslan, 1 Nolu Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Coşkun Seçim bir süre sohbet ettiler. Fethiye’nin sorunlarının konuşulduğu ziyarette ilçenin gelişmesi ve kalkınması için atılacak adımların dayanışma ve birlik içinde olması gerektiği mesajı verildi.

Ziyaret nedeniyle basın mensuplarına açıklama yapan Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi İlçemizin en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Ticaret ve Sanayi Odamızda seçim dönemi yaşandı. Seçim sonucunda Osman Başkanımız seçildi. Biz kendisine ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun demek için Belediye Başkanımız ile birlikte geldik. Bu zamana kadar yönetimde görev alan tüm arkadaşlarımız çok güzel şeyler yaptılar. Bundan sonrada Fethiye’mizin her tarafı biri birinden önemli ve değerli. İş birliği, gönül birliği içerisinde hizmete devam edeceğiz. Biz kendisine bundan sonraki dönemde başarılar diliyoruz.

Kamu Kurum ve Kuruluşları olarak her zaman iş birliği içinde çalışmaya hazır olduğumuzu ifade ediyorum” diye konuştu.

SAATCI, “DİYALOG İÇERİSİNDE ÇÖZÜLMEYECEK SORUN YOK”

Fethiye’de sevil toplum örgütleri ve resmi kurumların diyalog içinde olduğu sürece hiçbir sorunun çözümsüz kalmayacağının altını çizen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da, “Fethiye’nin en eski sivil toplum örgütü olan Ticaret ve Sanayi Odası seçim devresi geçirdi. Kıran kırana bir seçim ortamı geçti. Neticede seçimi bir kişi kazanacaktı. Ve bu ekip kazandı. Daha önce görev yapan ekibe de, sayın başkana da Fethiye’ye kazandırdıklarından dolayı, özellikle Babadağ Projesine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Osman kardeşim ve yönetimi bayrağı eline aldı. İnanıyorum ki çok daha yukarılara götüreceklerdir. Fethiye’de sevil toplum örgütleri ve resmi kurumlarla diyalog içinde Fethiye’de çözülemeyecek hiçbir problem yok. Bu anlamda Fethiye’de çok doğru bir uyum var. Bu uyumun başarıya götürece ğinden eminiz. Yeterki arada ayrılık otları çıkma sın. Osman bildiğimiz, yemeğini yediğimiz arkadaşımız. Başarılı olacağından da eminiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 581 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.