Saatcı, oğlunun düğününün ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu

Saatcı, oğlunun düğününün ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu
Fethiye eski Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın oğlu Ahmet Saatcı ile Cansu Aykerk’in 28 Mart Cumartesi günü yapılması planlanan düğünü korono...

Fethiye eski Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın oğlu Ahmet Saatcı ile Cansu Aykerk’in 28 Mart Cumartesi günü yapılması planlanan düğünü korono virüs tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelendi.

Sinem Karakaya

Fethiye eski Belediye Başkanı Behçet Saatcı, oğlu Ahmet Saatcı ile Cansu Aykerk’in 28 Mart Cumartesi günü yapılması planlanan düğünün korono virüs tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Fethiye eski Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Evlatlarımız Cansu Aybek ile Ahmet Saatcı’nın 28 Mart 2020 tarihinde yapılması planlanan düğün merasimi, ülkemizin de içinde bulunduğu ‘koronavirüs tedbirleri’ nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Çocuklarımızın mutlu gününü, tüm insanlığın bu badireyi atlattığı daha güzel günlerde tekrar paylaşmak temennisiyle, herkese bu zorlu süreçte sabır ve sağlık diliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 881 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.