Saatcı, “Oyun Bozucu Olmayız Ama Oyun Kurucu Oluruz

Saatcı, “Oyun Bozucu Olmayız Ama Oyun Kurucu Oluruz
”Siyasi gündemle ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Saatcı, “Muğla’da Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti ile bir ittifak görüşmesi var. Şuan da Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Gürün Muğla’da ortak aday...

”Siyasi gündemle ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Saatcı, “Muğla’da Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti ile bir ittifak görüşmesi var. Şuan da Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Gürün Muğla’da ortak aday olarak açıklandı. İlçe bazında görüşmeler sürüyor. İlçe bazındaki görüşmeler ‘nalıncı keseri’ veya ‘Rabbena hep bana’ şeklinde olmaz. Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda Cumhuriyet Halk Partisi adayı destekleniyorsa, Muğla’nın belli ilçelerinde CHP aday çıkarmayıp, İYİ Parti adaylarını desteklemesi gerekiyor. Adalet, hakkaniyet budur! Bunun olmaması durumunda, biz oyun bozucu olmayız ama oyun kurucu oluruz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

İki parkın da açılışını mahalle halkı ve çocuklar ile birlikte yapan Başkan Behçet Saatcı, basketbol sahasında çocuklarla birlikte basketbol oynadı. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Saatcı, vatandaşların isteği üzerine bol bol fotoğraf çekindi.

Bu haber toplam 375 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.