Saatcı taburcu oldu

Saatcı taburcu oldu
Geçtiğimiz günlerde Coronavirüse yakalanarak hastaneye kaldırılan eski Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi, taburcu oldu.2019 yerel seçimlerinde Muğla Büyükşehir Belediye başkanlığına bağımsız aday olarak yüzde 26 oy...

Geçtiğimiz günlerde Coronavirüse yakalanarak hastaneye kaldırılan eski Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi, taburcu oldu.

2019 yerel seçimlerinde Muğla Büyükşehir Belediye başkanlığına bağımsız aday olarak yüzde 26 oy alan Fethiye eski belediye başkanı Behçet Saatcı, geçtiğimiz günlerde Coronavirüse yakalanmış, yüksek ateş şikayeti ile Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Saatcı sosyal medya hesabından taburcu olduğunu duyurdu.

Behçet Saatcı’nın, paylaşımı şöyle: “Eşim Nesrin Hanım’la hastaneden taburcu olduk, tedavimiz artık evimizde devam edecek. Bu zor süreci atlattığımız, Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ndeki tüm doktor ve çalışanlarımıza, idarecilerimize, bizim için endişelenip iyi dileklerini sunan, manevi olarak yanımızda olup bize güç veren herkese minnettarız. Sağlıcakla kalın.”

Bu haber toplam 293 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.