Saatcı’dan Bekir Eser’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Saatcı’dan Bekir Eser’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ile birlikte Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine atanan Bekir Eser’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Başkan Saatcı,“Öncelik Particilik...

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ile birlikte Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine atanan Bekir Eser’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Saatcı,“Öncelik Particilik Değil, İlçemiz Ve Ülkemizdir”

Başkan Saatcı ziyaret sırasında Ak Parti aday adayları Kadir Saruhan ve Muhittin Kayabaş ile de kısa sohbet etti. Ziyarette konuşan Başkan Saatcı, “Biz Bekir abiyle bugünkü dost değiliz. Kendisinin Halk Eğitim Müdürlüğü yaptığı dönemden itibaren ilişkilerimiz devam ediyor. Aynı çatı altında siyaset de yaptık. Daha sonra herkes bir tarafa dağıldı. Tekrar birleşip aynı çatı altında Belediye Başkanlığı ve Belediye meclis üyeliği yaptık. Bize bağlanan belde ve köylerimize hep birlikte hizmet etmeye gayret gösterdik. Daha sonra Bekir abi yanılmıyorsam, Kadir Başkanın aday adaylığıyla ilgili görevden ayrılmasından sonra atama yoluyla Adalet ve Kalkınma Partisi Fethiye İlçe Başkanlığına getirildi. Biz de Mehmet Yılmaz Cesur Hocamla birlikte kendisine nezaket ziyaretinde bulunup, iyi dileklerimizi iletmek ve başarılar dilemek istedik. Bu vesileyle yapacak oldukları çalışmalar için kendilerine teşekkür ediyorum. Bekir ağabey ayağı yere basan, siyaseti insan odaklı yapan partisel kimlikten daha çok ilçe menfaatlerini göz önüne alan bir yönetim anlayışı sergilemişti. Burada da aynı şekilde davranacağından en ufak bir şüphemiz yoktur. İlke ilçe olur, ilke il olur, ilke ülke olur… Öncelik her zaman budur. Particilik sonra gelir. Kendisi de aynı görüştedir. Ben böyle temenni ediyorum. Bizi kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. Takriben 3 ay sonra önümüzde bir seçim olacak. Kendilerine de başarılar diliyorum” diye konuştu.

Eser, “1999 Yılında Fethiye’de Oyumu Kullandım”

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser ise, “Bizler de 45 yıldır değişik görevlerde bulunduk. Eğitimle başladık. Arkasından beldemizde 3 dönem belediye başkanlığı yapmak nasip oldu. Halkımız bu şerefi bize verdi. 5 senedir mecliste Başkan Behçet Saatcı ile birlikte çalışıyoruz. Ben geldiğim görevlerin hiçbirine böyle isteyerek gelmedim. Görev alınmaz verilir benim prensibimdir. Beni bu göreve layık gördüler. Görenlerden de Allah razı olsun diyorum. Ben hep bu görevlerin ağırlığı altında bunu başarır mıyız diyerek ezilen bir kişiyim. Baktım ki burası diğerlerine hiç benzemiyor. Değişik bir deneyim olacak diye düşündüm. İnşallah bu işi de yüz akımızla yaparız. Bizim de burada gayemiz insanların dertlerine bir nebze olsun ilaç olabilmek. Sizlerin ziyaretiniz bize şeref verdi. Biliyorsunuz ben 1999 yılında kendim de adaydım fakat Fethi ye’de oy kullandığım için kendime oy vere medim. Hepimizin hedefi Fethiye’ye hizmet etmek. Başka bir derdimiz yok. Dostluk her zaman bakidir. Allah herkesin gönlüne göre versin. İnşallah Fethiye halkının gönlünden geçen hizmetleri verecek insanlara nasip olur. Allah hayırlısını etsin” diye konuştu.

Bu haber toplam 654 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.