Sabah Saatlerindeki Yoğun Sis Etkili Oldu

Sabah Saatlerindeki Yoğun Sis Etkili Oldu
Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde yoğun sis etkili oldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olan sis Menteşe’de şehir içine kadar yayılması...

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde yoğun sis etkili oldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olan sis Menteşe’de şehir içine kadar yayılması hayatı olumsuz etkiledi.

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde sabahın ilk saatlerinde sis etkisini gösteriyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olan sis Menteşe’de şehir içine kadar yayılması hayatı olumsuz etkiledi.

Sabah Saatlerindeki Yoğun Sis Etkili Oldu

Sabah işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar sis nedeni ile görüş mesafesinin oldukça düştüğü Menteşe kent merkezinde zor anlar yaşadılar. Yüksek kesimlerde daha çok etkili olan sis, kara yollarında görüş mesafesini düşürdü. Muğla’nın yüksek tepelerinden bakıldığında tamamen sis altında kalan Muğla merkezdeki binalar yoğun sis tabakasında kayboldu. Şehir merkezinde sis nedeniyle sabah okula giden öğrencilerin okul girişleri trafik ekiplerinin gözetiminde yapılırken, araçlar ışıklarını yakarak ilerleyebildi.

Bu haber toplam 382 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.