Şadi Ballı esnaf ziyaretlerine devam ediyor: "Menteşe'yi inşallah çalışmalarımızla biz güzelleştireceğiz"

Şadi Ballı esnaf ziyaretlerine devam ediyor: "Menteşe'yi inşallah çalışmalarımızla biz güzelleştireceğiz"
 MUHABİR
AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Ballı, "13 güzel kızın çirkin annesi durumuna getirilen merkez ilçemiz Menteşe'yi inşallah çalışmalarımızla biz güzelleştireceğiz. Gençlik gelecektir." dedi.

Cumhur İttifakı Menteşe Belediye Başkan Adayı Şadi Ballı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
Seçim Ofisinde İlçe Başkanı Mustafa Algan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zafer Aktaş ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Ballı, ilk olarak Recai Güreli Caddesi ve Kötekli Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti.
Esnafın sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Ballı, sokakta kendisine ilgi gösteren vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.
whatsapp-image-2024-02-25-at-00-09-35.jpeg"KÖTEKLİ KENTTEN TAMAMEN KOPUK"
Esnafın şehirden kopuk bir Kötekli istemediklerini ifade etmeleri üzerine Ballı, esnafa bir dokunup bin ah işittiklerini söyledi.
Esnafın en büyük şikayetinin Kötekli ile şehir merkezinin tamamen bir birinden kopuk olması olduğunu belirten Ballı, "Hep üzerinde konuşulan ama hiçbir şey üretilmeyen bir Kötekli var. Nedense kentten ayrı bir yere konumlandırılmış. Öğrenci oradan çıkamıyor. Çıksa da şehir merkezinde alternatifi yok. Gelmek istese ulaşım problemi var." diye konuştu.

whatsapp-image-2024-02-25-at-00-09-35-1.jpeg

"MENTEŞE'DEKİ DEVRİMİ SİZLERLE YAPACAĞIZ"
Ballı, Kötekli'nin sosyolojik olarak da sıkıntılı bir şekilde şu ana kadar idame ettirildiğini, içkili mekanların tek bir lokasyonda yoğunlaşarak kontrolden çıkmış bir vaziyette ve huzursuzluk yaratacak şekilde olduğunu kaydetti.
Bu alanların şehrin farklı noktalarına serpiştirilebileceğini anlatan Ballı, "Kötekli’de yine olabilir. Ama belli aralıklarla olmalı. Onun dışında spor merkezleri, kütüphane kafeler olmalı. Ulaşım, konaklama ve sosyal donatı alanlarında da çok büyük sıkıntılar var. Açıkçası Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi gençliği adına da üzgünüm. Burada yaşayan öğrenciler olarak sizin katkınız çok önemli. Menteşe'deki devrimi sizlerle yapacağız." ifadelerini kullandı.
whatsapp-image-2024-02-25-at-00-09-30.jpeg"KÖTEKLİ VE MENTEŞE'NİN BÜTÜNLEŞMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ"
Ballı, belediyenin özellikle gençler anlamında en büyük projeleri oraya yapması gerektiğini aktardı.
"Gençlik gelecektir" diyen Ballı, şunları kaydetti:
"Belediyeyle ilgili gençleri cezbedecek alanlar ne yazık ki yok. İnşallah 1 Nisan sabahı hizmet için değişim diyerek Menteşe için kollarımızı sıvayacağız. 13 tane güzel kızın çirkin annesi durumuna getirilen merkez ilçemiz Menteşe'yi inşallah çalışmalarımızla biz güzelleştireceğiz. Yapacağımız çalışmalar ile Kötekli ve Menteşe'nin bütünleşmesini sağlayacağız."
Ballı ve beraberindekiler, daha sonra ev ziyaretleri gerçekleştirerek, Kampüs Camisinde Berat Kandili'ni idrak etti.
Ballı, Kötekli Mahallesi'nde vatandaşlarla kahvehanede buluştu, taleplerini not aldı.

Bu haber toplam 276 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.