Şadi Ballı, mahalle ziyaretlerine devam ediyor: “Mevcut personelin tamamıyla çalışmaya devam edeceğiz"

Şadi Ballı, mahalle ziyaretlerine devam ediyor: “Mevcut personelin tamamıyla çalışmaya devam edeceğiz"
 MUHABİR
Cumhur İttifakı Menteşe Belediye Başkan adayı Şadi Ballı, "Menteşe Belediyesi ailemize geliyoruz. Mevcut personelin tamamıyla çalışmaya devam edeceğiz. Biz hizmet aşkıyla yanıp tutuşuyoruz." dedi.

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Şadi Ballı, seçim çalışmaları kapsamında Denizova Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Mahalle sakinleriyle kahvehane toplantısında buluşan Ballı, muhtar ve vatandaşları dinleyerek, talep ve sıkıntılarını not aldı.
Ballı’ya, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Algan, MHP İlçe Başkanı Emre Kısa, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Şahin, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zafer Aktaş, belediye meclis üyesi adayları ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.
Burada konuşan Ballı, seçilmesi halinde kapısının ve telefonunun 7 gün 24 saat açık olacağını söyledi.
Kendilerinin vatandaşlara “A” partili “B” partili diye bakmayacağına vurgu yapan Ballı, “Örnek vermek gerekirse; biz bir sokakta yol yapıyorsak, isterse her vatandaş diğer partili olsun başından sonuna kadar anında yapacağız.” dedi.
Ballı, hizmete mevcut yönetimin eksiklerini gidererek başlayacaklarını, ilk 5 yıl eksikleri giderip sonrasında projelerini hayata geçireceklerini ifade etti.
Hayallerindeki çağdaş kenti kurmak için çalışacaklarını anlatan Ballı, “Biz Menteşe Devlet Hastanesinde bir aile olarak çalıştık. Güler yüzlü personel, temiz hastane. Çok da bir şey yapmadık aslında. Sadece insana dokunduk. Bir amir değil bir arkadaş, kardeş olduk. Şimdi de Menteşe Belediyesi ailemize geliyoruz. Biz mevcut personelin tamamıyla çalışmaya devam edeceğiz. Biz hizmet aşkıyla yanıp tutuşuyoruz. İnşallah göreve gelince de olmazları oldurmak için çalışacağız.” diye konuştu.
Mahalle halkı, yol, parke, çocuk parkı, içme suyu, sosyal tesis ve imar konularında sıkıntılarını dile getirdi.
Ballı, yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını ve çözümü noktasında projelerinin hazır olduğunu dile getirdi.
AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Algan da hizmet anlamında tamamıyla bir değişim hedeflediklerini, Menteşe’yi AK belediyecilikle tanıştıracaklarını kaydetti.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.