Şadi Ballı, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor: “Menteşe ballanacak”

Şadi Ballı, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor: “Menteşe ballanacak”
 MUHABİR
Cumhur İttifakı Menteşe Belediye Başkan adayı Şadi Ballı, kendilerini yüzde 45 ile seçen yurttaşın, bir sonraki seçimde ‘biz bu adama oy vermedik ama adam neler yaptı’ diyerek ve bu kez yüzde 60-70'le seçeceğini belirterek, “Şadi başkan ile Menteşe ballanacak.” dedi.

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Şadi Ballı, seçim çalışmaları kapsamında Gülağzı, Kuyucak ve Yenice’de vatandaşlarla bir araya geldi.
Meşaleler ve davul-zurna ile karşılanan Ballı, mahalle sakinleriyle kahvehane toplantılarında buluştu.
Muhtarlar ve vatandaşları dinleyerek, sıkıntılarını ve taleplerini not alan Ballı’ya ziyaretleri sırasında AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Algan, MHP İlçe Başkanı Emre Kısa, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Şahin, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zafer Aktaş, belediye meclis üyesi adayları ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

whatsapp-image-2024-02-27-at-10-52-35-1.jpeg

“İNSANLARIMIZ HİZMETSİZLİKTEN BIKMIŞ”
Ballı, ziyaret ettikleri mahallelerde vatandaşların tuvalet ve parke taşı gibi talepleri olduğunu belirterek, “Yıl 2024 ve biz hala tuvaletten, parke taşı dan bahsediyoruz. Bunları hızlıca halledip, şehre vizyon katacak projelerimizi hayata geçireceğiz. Vallahi insanlarımız hizmetsizlikten bıkmış.” dedi.
“İnşallah sizlere mahcup olmayacağız” diyen Ballı, parti gözetmeksizin insan figürlü hareket edeceklerini dile getirdi.
“BU İŞİ BAŞARACAĞIZ”
İnsana insan olduğu için değer vererek hizmet üreteceklerini anlatan Ballı, “Bu seçimde bizi yüzde 45 ile seçen yurttaş, bir sonraki seçimde ‘biz bu adama oy vermedik ama adam neler yaptı’ diyecek ve biz yüzde 60-70'le geleceğiz. Şadi başkan ile Menteşe ‘Balla’nacak. Biz bu işi başaracağız. Kadın ve gençler odaklı hareket edeceğiz. Sizler bizim baş tacımızsınız.” diye konuştu.
whatsapp-image-2024-02-27-at-10-52-37-1.jpeg“İMAR SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”
Ballı, Menteşe’nin mahallelerinde yaşanan imarla ilgili sıkıntılara da dikkati çekerek, doğru imar planlaması ile bu sorunu çözüme kavuşturacaklarını ifade etti.
“SOSYAL VE HALKÇI BELEDİYECİLİĞİ GÖSTERECEĞİZ”
İlçe Başkanı Mustafa Algan ise AK Belediyeciliği Menteşe'nin tüm mahalleleriyle buluşturmaya yemin ettiklerini, 5 yılda sosyal belediyeciliğin ve halkçı belediyeciliğin nasıl yapıldığını göstereceklerini kaydetti.
ÜÇÜNCÜ DÜNYA ÜLKESİ ÖRNEĞİ
MHP İlçe Başkanı Emre Kısa da hep birlikte başaracaklarını belirterek, Şadi Ballı için destek istedi.
Kısa, “Türkiye'nin 81 ili ülke olsaydı, biz onların arasındaki tek üçüncü dünya ülkesi olurduk.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 221 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.