SAĞANAK YAĞIŞ NEDENİYLE İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ

SAĞANAK YAĞIŞ NEDENİYLE İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ
Muğla’da günlerdir süren sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Menteşe'nin Kiramettin Mahallesi’nde geceden beri etkili olan sağanak nedeniyle bir evin istinat duvarı çöktü.Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı...

Muğla’da günlerdir süren sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Menteşe'nin Kiramettin Mahallesi’nde geceden beri etkili olan sağanak nedeniyle bir evin istinat duvarı çöktü.

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kiramettin Mahallesi’nde, gece saatlerinden beri etkili olan sağanak yağış nedeniyle bir evin istinat duvarı çöktü, birçok mahallede ise yollar göle döndü.

Menteşe’nin Düğerek, Yaraş, Ortaköy ve Yeniköy mahallelerinde bazı tarım alanlarını su bastı, Karabağlar Yaylasında ise yollar göle döndü.

Menteşe Belediyesi ise, ekiplerin çalışma yaptığını duyurarak, “Bölgemizde devam eden aşırı yağışlar nedeniyle; Karabağlar Yaylası Ortaköy hattı üzerinden Afife Kuyusu mevkisine kadar devam eden yolda göllenme oluşmuştur. Ekiplerimiz bölgede çalışmakta olup, bu istikamette seyahat edecek vatandaşlarımızın yağışların şiddeti azalana kadar Muğla - Denizli Karayolunu kullanmaları önemle duyurulur” paylaşımında bulundu.

Ula ilçesinde de bazı tarım arazileri, narenciye ve nar bahçeleri suyla doldu.

Bu haber toplam 307 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.