Sağlık çalışanlarına teşekkür

Sağlık çalışanlarına teşekkür
Muğla Üniversite Hastanesi Hasta dilek-şikayet kutularından hastane personeli için Teşekkürler  çıktı.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve...

Sağlık çalışanlarına teşekkür

Muğla Üniversite Hastanesi Hasta dilek-şikayet kutularından hastane personeli için Teşekkürler  çıktı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği hastane içerisinde çeşitli bölümlere hastaların şikayet ve dilek temenni istekleri için konulan kutuları açtı. Kutuların içerisinden Pandemi döneminde gelen hastaların memmuniyetleri çıktı.

Hastalar ve hasta yakınları tarafından doldurulan formlar tek tek okunduktan sonra gelen teşekkürler için Hastane Başhekimliği tüm Birim personellerine gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı Teşekkür Belgeleri hazırlayarak kendilerine takdim etti.

Konu ile ilgili hastane tarafından, hasta personellerine teşekkürler edilirken şu sözlere yer verildi: "Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ailesi olarak içinde bulunduğumuz bu zorlu Covid-19 pandemi sürecinde de bir bütün halinde hastalarımıza aralıksız hizmet veren tüm birimlerde çalışan mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Bütün mesai arkadaşlarımıza özenli ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyoruz.

Geri dönüş yaparak teşekkürlerini ileten hastalarımıza da ayrıca teşekkür ederiz.

Lütfen mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyarak bize daha çok yardımcı olacağınızı unutmayın"

Bu haber toplam 2578 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.