Sağlıkçıları “S” plakalı servisler taşıyacak

Sağlıkçıları “S” plakalı servisler taşıyacak
Pandeminin başından beri sağlık çalışanlarına özel, ücretsiz servis hizmeti sağlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, aldığı kararla Muğla genelinde sağlık çalışanlarını ‘S’ plakalı personel servis araçlarıyla taşıyacak....

Pandeminin başından beri sağlık çalışanlarına özel, ücretsiz servis hizmeti sağlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, aldığı kararla Muğla genelinde sağlık çalışanlarını ‘S’ plakalı personel servis araçlarıyla taşıyacak. Sağlık çalışanlarını taşıyan servislere ücret ödemelerini Muğla Büyükşehir Belediyesi yapacak. Kamyoncu Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Arif Özer, “Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Covid-19 salgını dolayısıyla‘S’ plakalı personel servis araçları sahiplerinin mağduriyetinin önüne geçmek ve onlara destek olmak için Muğla genelinde sağlık çalışanları ‘S’ plakalı personel servis araçları ile taşınacak. 13 ilçede 14 farklı güzergâhta her gün 20 adet ‘S’ plakalı servis aracı sağlık çalışanlarının ulaşımını sağlayacak. “S” plakalı personel servis araç sahiplerinin taşıma bedelleri Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından günlük olacak şekilde ödeme yapılarak karşılanacak.

Yaşanan gelişmeden oldukça memnun olduklarını dile getiren, Kamyoncu Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası Başkan Yardımcısı ve UKOME temsilcisi Arif Özer, “Pandemi sürecinde servis şoförlerimiz çok mağdur oldu. Aylardır araçlarının kontaklarını çevirmediler. Sağlık çalışanlarımızı 13 ilçede günde 20 adet ‘S’ plakalı servis aracı dönüşümlü olarak taşıyacak. Muğla Büyükşehir Belediyemiz taşıma bedellerini servis şoförlerimize günlük olarak ödeyecek. Servis şoförlerimize bu salgın döneminde destek veren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Gürün’e tüm Şoförler odalarımız ve esnafımız adına teşekkür ederim. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Bu haber toplam 292 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.