Sağun’dan hayırlı olsun ziyareti

Sağun’dan hayırlı olsun ziyareti
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Sezgin Sağun Muğla Gazetesi, Muğla Haber ve Zeybek Gazetesi’nin Muğla Matbaacılık,...

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Sezgin Sağun Muğla Gazetesi, Muğla Haber ve Zeybek Gazetesi’nin Muğla Matbaacılık, Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi altında birleşmesi dolayısıyla Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’i makamın ziyaret etti.

Neval Çolak

İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Sezgin Sağun, Muğla Matbaacılık, Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ile yerel basının durumu ve gelişimine yönelik bilgi alışverişinde bulundu.

Muğla Gazetesi, Muğla Haber ve Zeybek Gazetesi olarak saha çalışmalarının daha sıkı takip edileceğini ifade eden Sağun, Muğla Gazetesi’nde elde edilen başarının Muğla Haber ve Zeybek Gazetesi’ne de başarıyla yansıyacağını söyledi.

Sağun, “Muğla’mızı gazetelerine başarıyla taşıyacak Muğla Gazetesi, Muğla Haber ve Zeybek Gazetesi’ne yayın hayatında başarılar diliyor Elvan Göçer’e de misafirperverliği için teşekkür ederim” dedi.

Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Sağun’un nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlkeli yayın anlayışımızla herkese eşit mesafede yayın hayatımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaret fotoğraf çekimi ve İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Sezgin Sağun’un, Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’e Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yayınlanan 15 Temmuz Darbe Girişimi ile ilgili dergileri hediye etmesiyle son buldu.

Bu haber toplam 698 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.