Sahil bandı ve mesire alanlarında sessizlik hakim

Sahil bandı ve mesire alanlarında sessizlik hakim
Coronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşların sahil bantları, mesire ve ören yerlerinde, piknik alanlarında; piknik yapmak, balık tutmak, spor ve yürüyüş...

Coronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşların sahil bantları, mesire ve ören yerlerinde, piknik alanlarında; piknik yapmak, balık tutmak, spor ve yürüyüş vb. faaliyetleri yapmaları yasaklanmıştı. Yasağın gelmesinin ardından vatandaşların ‘Evde kal’ uyarılarını yerine getirmesiyle birlikte sahil bantları, mesire ve ören yerlerinde sessizlik hakim oldu.

Sinem Karakaya

Yetkililerin ‘evinizde kalın’ çağrısına Menteşe halkı uydu. Coronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşların sahil bantları, mesire ve ören yerlerinde, piknik alanlarında; piknik yapmak, balık tutmak, spor ve yürüyüş vb. faaliyetleri yapmaları yasaklanmıştı. Yasağın gelmesinin ardından vatandaşların ‘Evde kal’ uyarılarını yerine getirmesiyle birlikte sahil bantları, mesire ve ören yerlerinde sessizlik hakim oldu.

Alınan tedbirleri inceleyen Muğla Valiliği ise, vatandaşların alınan tedbirleri uygulamasına teşekkür ederek şu açıklamaya yer verdi: “Coronavirüsle mücadele sonuçlanıncaya kadar hafta sonu/ hafta içi il merkezi ve ilçelerimizde vatandaşlarımızın sahil bantları, mesire ve ören yerlerinde, piknik alanlarında; piknik yapmak, balık tutmak, spor ve yürüyüş vb. faaliyetleri yapmaları yasaklanmıştı. Vatandaşlarımız alınan tedbirlere uyuyor, evinde kalıyor. Teşekkürler Muğla.”

Bu haber toplam 494 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.