Sahte içki operasyonunda tutuklama

Sahte içki operasyonunda tutuklama
Haber MerkeziBodrum’da İbrahim Yanık ve Semran Çilenk Başkurt isimli şahısların sahte içkiden zehirlenerek tedavi gördükleri hastanede vefat etmeleri...

Haber Merkezi

Bodrum’da İbrahim Yanık ve Semran Çilenk Başkurt isimli şahısların sahte içkiden zehirlenerek tedavi gördükleri hastanede vefat etmeleri olayı ile ilgili olarak yapılan araştırma sonucu gözaltına alınan 3 kişiden 1’i tutuklanırken, 2’si adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Bodrum İlçesi Çömlekçi Mahallesinde ikamet eden İbrahim Yanık ve Semran Çilenk Başkurt isimli şahısların sahte içkiden zehirlenerek tedavi gördükleri hastanede vefat etmeleri olayı ile ilgili olarak yapılan araştırma sonucu gözaltına alınan T.Y., H.D. ve N.Ö. isimli şahıslar adli makamlara sevk edildi. Şahıslardan T.Y. isimli şahıs tutuklanırken, H.D. ve N.Ö. isimli şahıslar adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Şüphelilerin ifadelerinde Çömlekçi Mahallesinde ikamet eden M.E. isimli şahsın sahte alkol üretimi yaptığının tespiti üzerine şüphelinin iki ayrı adresinde yapılan aramada, el yapımı (44) litre sahte alkol ele geçirilirken, sahte alkol üretimi yaptığı ileri sürülen M.E. isimli şahıs da gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

Bu haber toplam 710 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.