Sakin Kent Akyaka'da Çevre Katliamı

Sakin Kent Akyaka'da Çevre Katliamı
SİNEM KARAKAYA - Muğla'nın Ula İlçesi'ne bağlı Sakin Kent olarak bilinen Akyaka Mahallesi'nde yol kenarındaki çöpler çevre kirliliğine yol açıyor.Muğla'nın...

SİNEM KARAKAYA - Muğla'nın Ula İlçesi'ne bağlı Sakin Kent olarak bilinen Akyaka Mahallesi'nde yol kenarındaki çöpler çevre kirliliğine yol açıyor.

Muğla'nın en gözde yerlerinden biri olan Akyaka'daki çöp kalıntıları görenleri hayrete düşürüyor. Yol kenarlarına atılan çöpler kirlilik oluştururken, vatandaşlar bu kirliliğe sebep olan duyarsız vatandaşlara tepki gösteriyor.

Sakin Kent Akyaka'da Çevre Katliamı

Küçük Cennet olarak bilinen, farklı aktivitelerle zenginleşen, doğasıyla huzur veren Akyaka, bırakılan çöpler nedeniyle kirlenmiş durumda. Özellikle yol kenarlarında atılan pet şişeler, çekirdek kabukları, yiyecek ambalajları ve poşetler sonucu bazı yerlerde oluşan kirlilik, duyarlı vatandaşların tepkisini çekiyor. Duyarlı vatandaşlar, insanları doğa konusunda daha duyarlı olmaya davet ederken Ula Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkililerine gerekeni yapmaları konusunda sesleniyor.

Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Akyaka'da, duyarsız vatandaşlar tarafından çevre katliamı yaşatılırken çöp istilasının yaz mevsimde daha çok yaşandığı görülüyor. Öte yandan duyarlı vatandaşlar, konunun çözüme kavuşturulmasını istiyor.

Bu haber toplam 1162 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.