Samet Aybaba’dan sürpriz Muğla ziyareti

Samet Aybaba’dan sürpriz Muğla ziyareti
Türk futbolunun önemli isimlerinden Beşiktaş’ın unutulmaz takım kaptanı ve eski Teknik Direktörü Samet Aybaba, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği...

Türk futbolunun önemli isimlerinden Beşiktaş’ın unutulmaz takım kaptanı ve eski Teknik Direktörü Samet Aybaba, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Muğla Şubesi’ni ziyaret etti.

Sinem Karakaya

Türk futbolunun tanınmış ismi, Beşiktaş’ın unutulmaz kaptanı ve “Feda” sezonunda takımın Teknik Direktörü Samet Aybaba, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Muğla Şubesi’ni ziyaret etti.

“MUĞLA BİR ZAMANLAR FUTBOLDA ÇOK ÖNDE BİR YERDEYDİ, ŞİMDİ GERİYE DÜŞTÜ”

Muğla’nın bir zamanlar futbolda çok önde bir yerde olduğunu, şimdilerde ise biraz geriye düştüğünü belirten Samet Aybaba, “Hem dostlarımı ziyaret etmek istedim, hem de çalışmadığım için gezmek istedim. Çalışırken ‘çok yoruluyoruz’ diyorduk, çalışmıyorken daha çok yoruluyoruz. O kadar çok yere gitmek zorunda kalıyoruz ki. Derneğimizi de ziyaret etmek istedik. Muğla bir zamanlar futbolda çok önde bir yerdeydi şimdi biraz geriye düştü. Keşke imkân olsa da hep birlikte bu güzel yörede, iyi bir şeyler yapabilsek. Muğla’da dostlarla bir arada olmak çok güzel” dedi.

Samet Aybaba’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Muğla Şube Başkanı Alaaddin Naganlu, “Samet hocamız Türk futbolunun önemli teknik direktörlerinden bir tanesi. Aynı çatı altında hem Türk futbolunun gelişmesi, hem de Türk antrenörlerinin gelişmesi için çok çalışıyoruz. Bunu da gerçekten Samet hocamızın tecrübelerinden yararlanarak yapıyoruz. Kendisi bize çok destek oluyor. Her zaman üst plana çıkmış hocamız, Türk futboluna önemli isimler yetiştirmiş biri. Daha sonra Osmaniye’de annesi adına anaokulu, babası adına Anadolu lisesi yaptırmış, eğitime büyük destek veren de bir hocamız aynı zamanda. Bizi ziyaret ederek onurlandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kendisi, Türk futbolu için faydalanılması gereken biri” dedi.

Bu haber toplam 894 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.