ŞAMPİYON GÜREŞÇİ İLYASOĞLU’NDAN KAYMAKAM DOLU’YA ZİYARET

ŞAMPİYON GÜREŞÇİ İLYASOĞLU’NDAN KAYMAKAM DOLU’YA ZİYARET
Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Selvi İlyasoğlu, Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu’yu ziyaret etti.Macaristan’da gerçekleştirilen Yıldız Kadınlar...

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Selvi İlyasoğlu, Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu’yu ziyaret etti.

Macaristan’da gerçekleştirilen Yıldız Kadınlar Dünya Güreş Şampiyonası 57 kilogramda Dünya Şampiyonu olarak altın madalya kazanan Köyceğizli Selvi İlyasoğlu, Kaymakam Erdinç Dolu’yu makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Şampiyonun Antrenörü Elis Yıldız ve İlçe Mİlli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ, Yazı İşleri Müdürü Fatih Göktürk hazır bulundu.

Selvi’nin Dünya Şampiyonu olarak sadece ilçeyi değil tüm Türkiye’yi gurur ve mutluluk yaşattığını dile getiren Kaymakam Dolu, “Biz her zaman sen ve senin gibi sporcularımızın yanında olacağız, bu büyük bir başarı, şimdi sırada ağustos ayında yapılacak Gençler Dünya Şampiyonası var. İnşallah oradan da Dünya Şampiyonu olarak Köyceğiz’imize döneceksin, buna tüm kalbimle inanıyorum” dedi. Şampiyon İlyasoğlu’nun antrenörü  Elis Yıldız’a da teşekkür eden Kaymakam Dolu, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda Türkiye'yi kızlar 57 kiloda temsil eden Selvi, finalde karşılaştığı İsveçli Tindra Olivia Dalmyr'i 4-0 mağlup ederek dünya şampiyonu olmuştu. Selvi İlyasoğlu, bu başarısıyla yıldız kızlarda ilk dünya şampiyonu Türk sporcu olarak tarihe geçmişti.

Bu haber toplam 270 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.