Şampiyon Öğretmenler Madalyalarını Asker Selamıyla Aldı

Şampiyon Öğretmenler Madalyalarını Asker Selamıyla Aldı
SİNEM KARAKAYA- Türkiye Öğretmenler Kupası Turnuvası Bölge Finallerinde Muğla’yı temsil eden Bodrum Masa Tenisi Erkek Takımı, bölge şampiyonu oldu....

SİNEM KARAKAYA- Türkiye Öğretmenler Kupası Turnuvası Bölge Finallerinde Muğla’yı temsil eden Bodrum Masa Tenisi Erkek Takımı, bölge şampiyonu oldu. Şampiyon olan öğretmenler madalyalarını asker selamı vererek teslim aldı.

Türkiye Öğretmenler Kupası Finalleri Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile Spor Federasyonlarının iş birliğinde 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle “Türkiye Öğretmenler Turnuvası” yapılıyor.

Turnuva kapsamında Muğla genelindeki öğretmenler, salon futbolu, basketbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında yarışmak üzere takımlarını oluşturarak 7- 16 Ekim tarihlerinde yapılan ilçe müsabakaları ile “temsilci ilçe takımları” belirlendi. . İlçe müsabakaları sonucunda ilçelerinde birinci olan takımların katılımlarıyla İl Birinciliği Müsabakaları 23- 25 Ekim tarihleri arasında Menteşe ve Atatürk Spor Salonlarında gerçekleştirildi. . İl Finallerinde birinci olan takımlar 4-12 Kasım tarihlerinde İzmir ve Manisa İllerinde düzenlenen bölge müsabakalarına katılarak İzmir’de düzenlenen Türkiye Öğretmenler Kupası Bölge Şampiyonası Müsabakalarında Bodrum Erkek Masa Tenisi Takımı bölge birincisi oldu.

Marmaris Kadın Masa Tenisi Takımı da bölge ikincisi olmasıyla birlikte Manisa ilçesinde yapılan Türkiye öğretmenler kupası müsabakalarında Bodrum Kadın Basketbol Takımı, rakibi Aydın Kadın Basketbol Takımına son saniyede 1 sayı farkla yenilerek bölge ikincisi olmuştur. Bodrum Erkek Basketbol Takımı ise bölge üçüncüsü oldu.

Bölge Final Müsabakaları Cuma Günü oynanacak maçalarla sona erecek. Bölge müsabakalarında birincisi olan takımlar ise 18-24 Kasım haftasında gerçekleştirilecek olan Türkiye finallerine katılacaklar. İlk üç dereceye giren takımlara Kupa, Madalya ve Başarı Belgesi verilecek.

Bu haber toplam 431 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.