Şampiyon Sporcudan Başkan Tokat’a Ziyaret

Şampiyon Sporcudan Başkan Tokat’a Ziyaret
Ukrayna´nın Kiev şehrinde düzenlenen Powerlifting Dünya Şampiyonasında kendi yaş kategorisinde dünya rekoru kıran Berke Yusuf Demir Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.Ukrayna´nın Kiev şehrinde düzenlenen...

Ukrayna´nın Kiev şehrinde düzenlenen Powerlifting Dünya Şampiyonasında kendi yaş kategorisinde dünya rekoru kıran Berke Yusuf Demir Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Ukrayna´nın Kiev şehrinde düzenlenen Powerlifting Dünya Şampiyonasında kendi yaş grubunda 180 kilogram olan eski dünya rekorunu da 205 kilogram ile kırdığını belirten Berke Yusuf Demir 15-21 Mayıs tarihleri arasında Ukrayna’da düzenlenecek şampiyonada aynı başarıyı tekrarlamak istediğini belirtti.

Şampiyon sporcu Demir’i elde ettiği başarı için kutlayan Başkan Tokat,Milas Belediyesi olarak imkanlar dahilinde spor ve sporcunun yanında olduklarını belirterek Ukrayna’da düzenlenecek şampiyona için başarı diledi.Tokat ayrıca şampiyon sporcu Berke Yusuf Demir’e başarısı için ödül takdim etti.

Bu haber toplam 514 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.