Şampiyonadan bronz madalya ile döndüler

Şampiyonadan bronz madalya ile döndüler
Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Türkiye Eskrim Şampiyonası Trabzon’da yapıldı.Süper Minikler ve Minikler Türkiye Eskrim Şampiyonası için Fethiyeli sporcular da trabzona’a gitti. Yaklaşık...

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Türkiye Eskrim Şampiyonası Trabzon’da yapıldı.

Süper Minikler ve Minikler Türkiye Eskrim Şampiyonası için Fethiyeli sporcular da trabzona’a gitti. Yaklaşık 1.200 sporcunun katıldığı eskrim şampiyonasında Fethiyeli sporcular bronz madalya almaya hak kazandı.

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “27 Haziran – 2 Temmuz 2018 tarihlerinde Trabzon’da Türkiye Eskrim Federasyonu Süper Minikler ve Minikler Türkiye Şampiyonasına İlimizi temsilen katılan İlçemiz Spor Kulüplerinden Fethiye Eskrim Spor Kulübü sporcularından Süper Minik Kızlar Flore kategorisinde Doğa Neval Ayyüce Bronz madalya, Minik Kızlar Flore Kategorisinde Lidya Koçgazi bronz madalya, Minik Erkekler Flore Kategorisinde Ada Budak bronz madalya aldı. Spor-cularımızı ve antrenörleri tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.” dedi.

Bu haber toplam 456 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.