Şampiyonlar Kurumları Ziyaret Etti

Şampiyonlar Kurumları Ziyaret Etti
Türkiye Taekwondo Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Uğur Göktaş, antrenörler ve şampiyon sporcular, ziyaretlerini sürdürüyor.Sinem KarakayaTürkiye Taekwondo...

Türkiye Taekwondo Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Uğur Göktaş, antrenörler ve şampiyon sporcular, ziyaretlerini sürdürüyor.

Sinem Karakaya

Türkiye Taekwondo Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Uğur Göktaş, Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Antrenörü Sedat Ekemen, Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü Antrenörü Halil Özduran, Dalaman Karkaplanlar Spor Kulübü sporcusu Doğa Uzun, Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcusu İbrahim Bayram, Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 2. olan Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü sporcusu Büşra Öztürk ve Balkan Şampiyonluğu ile uluslararası dereceleri olan sporcu Serpil Soy ziyaretleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Türkiye Şampiyonalarında derece elde eden sporcuları tebrik ederek, Milli Takım adına katılacağı "Uluslararası 7.Turkish Open Taekwondo Turnuvasında" başarı diledi.

Ardından Milli Eğitim İl Müdürlüğü’ne ziyaret eden sporcular, katılacakları Uluslararası 7.Turkish Open turnuvaları hakkında İl Müdürü Pervin Töre’ye bilgiler verdi.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Milli Eğitim İl Müdürü Pervin Töre, sporculara başarılar dileyerek hediye takdim etti.

Bu haber toplam 629 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.