Şampiyonlardan Muğla Gazetesi’ne Ziyaret

Şampiyonlardan Muğla Gazetesi’ne Ziyaret
Türkiye Taekwondo Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Uğur Göktaş, antrenörler ve şampiyon sporcular Muğla Gazetesi’ni ziyaret etti.Sinem KarakayaTürkiye...

Türkiye Taekwondo Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Uğur Göktaş, antrenörler ve şampiyon sporcular Muğla Gazetesi’ni ziyaret etti.

Sinem Karakaya

Türkiye Taekwondo Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Uğur Göktaş, Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Antrenörü Sedat Ekemen, Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü Antrenörü Halil Özduran, Dalaman Karkaplanlar Spor Kulübü sporcusu Doğa Uzun, Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcusu İbrahim Bayram, Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 2. olan Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü sporcusu Büşra Öztürk ve Balkan Şampiyonluğu ile uluslararası dereceleri olan sporcu Serpil Soy Muğla Gazetesi’ni ziyaret etti.

“Söz uçar yazı kalır” diyerek basının desteklerini önemsediklerini belirten Türkiye Taekwondo Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Uğur Göktaş; “Muğla basını olarak sizlerin desteklerini çok önemsiyoruz. Söz uçar yazı kalır. Sporcularımızı takip edep haberlerinizde yer verdiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

UluslararasıTurkish Open turnuvasında Türk Milli Takım adına yarışacak olan sporcular, Muğla’yı ve Türkiye’yi temsil edecek. Dereceye girmeleri kapsamında İsviçre’ye oradan da Hollanda’ya gidecek. Kazanmaları kapsamında da Dünya Şampiyonası seçmelerine hak kazanacaklar. Muğla’nın gururu sporcuların tek hedefi Dünya Şampiyonası’na katılmak.

Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü sporcusu Balkan Şampiyonluğu ve uluslararası dereceleri olan sporcu Serpil Soy, “Küçük bir kulübüz. Ama katılan sporcularla aktif spor yapmaya çalışıyoruz. Besyo öğrencisiyim aynı zamanda. Milli olmamızın getirdiği bazı artılar da var. Hem KYK yurdunda kalıyorum hem bursumu alıyorum. Bu bursun devamlılığı için de millilik bizim için çok önemli. Maçlara aktif katılım sağlıyoruz bu yüzden. Bu sene mezun olacağım. Atamamı da yoluna koymak için devam ediyorum sporuma” dedi.

Türkiye’nin gururu olan Büşra Öztürk, “Gençler kategorisi yıldızlara göre çok farklı. Yaş olarak benden 2 yaş büyüklerle dövüştüm. Benden daha tecrübeli kişiler vardı. 8 maç yaptım. Sabah 8’de girdik stada gece 11’de çıktık. Yorucu geçti. Rakibime 1 puan farkla yenildim. Şampiyonada olabilirdik. Turkish Open turnuvasında Türk Milli Takım adına yarışacağız. En iyi derece yapanlar İsviçre’ye, İsviçre’den Hollanda’ya oradan Dünya Şampiyonası seçmesine gidecek. Hedefimiz Dünya Şampiyonasına gitmek” dedi.

Poomse kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Dalaman Karkaplanlar Spor Kulübü Sporcusu Doğa Uzun, “Lise son sınıf öğrencisiyim ve üniversite sınavına hazırlanıyorum ama hiç sporcu bırakmayı düşünmedim. Öğrenciler spor yapmalı çünkü sadece ders çalışmak yetmez. Sosyallikten uzak kalınmamalı” dedi.

İbrahim Bayram ise, “Bugünlere zor geldik. Yeri geldi sokakta antrenman yaptık yeri geldi salanlara giremedik. Şimdi çok şükür milli sporcu olduk. Muğla’mızı temsil ettik dereceler yaptık. Belediyelerden çok destek alamıyoruz. Kendi imkânlarımızla yarışmaya devam ediyoruz. Destek bekliyoruz. Bir futbola, basketbola olduğu gibi bize de destek vermelerini bekliyoruz. Destek verirlerse daha iyi şartlarda daha iyi yerlere gelebiliriz” dedi.

Sporcularla gurur duyduğunu belirten Türkiye Taekwondo Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Uğur Göktaş, “Bizim Muğla olarak en büyük olayımız. Muğla’nın bir olması. Bir yere gittiğimiz zaman Fethiye Spor Kulübü ya da Kavaklıdere Spor Kulübü değil de tek ses Muğla oluyoruz. Bunun büyük katkıları var. Ortak bir derece çıkarmak mutluluk verici. Antrenörlerimiz özverisi çok önemli bu noktada. Hocalarımız ciddi fedakârlıklar yapıyorlar. Muğla basını olarak sizlerin desteklerini çok önemsiyoruz. Söz uçar yazı kalır. Teşekkür ederiz” dedi.

Sporculara nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ise, yerel basın olarak spora ve sporculara desteklerini sürdüreceklerini belirterek, sporculara ve antrenörlerine başarı dileklerini iletti.

Bu haber toplam 1188 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.