Sanayi Bakanlığı’ndan Muğla’ya Destek

Sanayi Bakanlığı’ndan Muğla’ya Destek
Neval Çolak-Muğla heyeti, MUTSO’nun Islah OSB çalışmaları kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakan YardımcısıHasan Büyükdede’yi ziyaret etti.AK Parti...

Neval Çolak-Muğla heyeti, MUTSO’nun Islah OSB çalışmaları kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı

Hasan Büyükdede’yi ziyaret etti.

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Ercan, Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Mustafa Ercan ve beraberindeki heyetle birlikte Sanayi Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’yi makamında ziyaret etti.

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Muğla’da belirlenen 3 ilçede ıslah organize bölgesi kurulması konusunda Sanayi Bakan Yardımcısı ile görüştü.  Bakan Yardımcısı Büyükdede, desteklerinin tam olduğunu ve projenin hazırlanıp başkanlıklarına verilmesini istedi.

Proje üzerine bakanlık bürokratları ile Muğla’dan giden heyet teknik çalışmalar yaptı. Vekil Demir; “En kısa sürede ıslah organize bölgesi kurulması müjdesini Muğla’mıza vereceğiz. Muğla’mız ve sevgili hemşerilerimiz için çalışmaya devam.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 492 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.