Sanayi esnafından Mehmetçiğe anlamlı destek

Sanayi esnafından Mehmetçiğe anlamlı destek
Muğla’nın Menteşe ilçesindeki sanayi esnaflarından Saygın Atasever ve Refah Bağcı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’de başlattığı Bahar Kalkanı...

Muğla’nın Menteşe ilçesindeki sanayi esnaflarından Saygın Atasever ve Refah Bağcı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’de başlattığı Bahar Kalkanı Harekâtı’nda Mehmetçiğe destek olmak için kampanya başlattı.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Menteşe ilçesindeki sanayi sitesi esnaflarından Tork Garage Oto Güzellik Salonu işletmecileri Saygın Atasever ve Refah Bağcı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’de başlattığı Bahar Kalkanı Harekâtı’nda Mehmetçiğe destek olmak için kampanya başlattı. Genç işletmeciler, harekât süresi boyunca firma bünyesinde gerçekleştirilecek olan pasta, cila, boya koruma ve detaylı temizlik gibi uygulamalarda müşterileri adına Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na 50 TL bağışta bulunacak.

Bahar Kalkanı Harekâtı’nda askerlere verilen desteğin sadece dua ile sınırlı kalmaması gerektiğini belirten Tork Garage Oto Güzellik Salonu işletmecileri Saygın Atasever ve Refah Bağcı, “Gittiği her yere barış ve adalet taşıyan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’de başlatmış olduğu Bahar Kalkanı Harekatı’nda dualarımızla sınırlarımızın emniyetini korumak için mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimizin yanındayız. Harekât süresi boyunca firmamız bünyesinde, gerçekleştireceğiniz pasta, cila, boya koruma, detaylı temizlik gibi uygulamalarda müşterilerimiz adına Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına 50 TL bağışta bulunacağız. Allah şanlı ordumuzun yardımcısı olsun” dediler.

Bu haber toplam 712 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.