Sanayi kuruluşlarına yönelik denetimler devam ediyor

Sanayi kuruluşlarına yönelik denetimler devam ediyor
İçişleri Bakanlığı’nın, 81 İl Valiliğine gönderdiği ‘Koronavirüs Salgını Ek Tedbirleri’ konulu genelgesi kapsamında, Muğla' da Vali Orhan Tavlı...

İçişleri Bakanlığı’nın, 81 İl Valiliğine gönderdiği ‘Koronavirüs Salgını Ek Tedbirleri’ konulu genelgesi kapsamında, Muğla' da Vali Orhan Tavlı öncülüğünde ilçe kaymakamları, belediye başkanları, oda başkanları, emniyet ve jandarma ekipleri tarafından toplu işçi çalıştırılan fabrika ve işletme gibi yerler ile personel servisleri denetlendi.

Denetim kapsamında, işletmelere ve personel servislerine, ekiplerce maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları konusunda uyarılarda bulunularak, vatandaşlara yönelik rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlere ağırlık verildiği görüldü.

İl genelinde denetimlerin sürekli devam edeceğini belirten Vali Orhan Tavlı, “Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler ve belirlenen kurallar çerçevesinde vatandaşların ve işletmelerin kurallara en üst seviyede uymalarını sağlamak amacıyla il genelinde denetimler sürekli olarak devam edecektir. 274 personelden oluşan 80 ekip ile denetimlerimizi gerçekleştirdik. Tüm vatandaşları maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 386 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.