Şanlıurfa'dan Mitso'ya teşekkürler

Şanlıurfa'dan Mitso'ya teşekkürler
Yaptıkları kitap yardımı çağrısına Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MİTSO) kitap göndererek destek verdiği Şanlıurfa Özel Yediiklim Mesleki ve...

Yaptıkları kitap yardımı çağrısına Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MİTSO) kitap göndererek destek verdiği Şanlıurfa Özel Yediiklim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden teşekkür mektubu geldi. Tarih Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı Muzaffer Uçan tarafından gönderilen mektupta kitapları teslim aldıklarını belirtilerek, “Okuma oranının çok düşük olduğu bir toplumda kitap gönderiminizi gerçekten takdir ediyorum” ifadelerine yer verildi.

Haber Merkezi

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Şanlıurfa Özel Yediiklim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kitap göndererek destek olmasının ardından Liseden MİTSO’ya teşekkür mektubu geldi. Tarih Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı Muzaffer Uçan tarafından gönderilen mektupta kitapları teslim aldıklarını belirtilerek, “Okuma oranının çok düşük olduğu bir toplumda kitap gönderiminizi gerçekten takdir ediyorum” ifadelerine yer verildi.

Teşekkür mektubunda şu ifadelere yer verildi: “Okuma oranının çok düşük olduğu bir toplumda kitap gönderiminizi gerçekten takdir ediyorum. Bu kitaplar çocuklarımıza hayatı anlama ve anlamlandırma, toplum içerisinde saygıdeğer bir yer edinme, çocuklarımızın bilgi ve kültürünü arttırma, kelime hazinesini zenginleştirme, dili kullanma becerisini güçlendirme, düşünce ve yaşam ufkunu genişletme, gelecekte çocuklarımızın bakış açısını zenginleştirme, zeka seviyesini yükseltme ve daha donanımlı bir fert olmada kolaylık sağlayacaktır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hurafi ve kulaktan dolma bilgilerden uzak, din, vatan, millet, Atatürk, ahlak vb. konularda bilgili, ahlaki yönüyle olgun, kendisine ve çevresine faydalı birer fert olmalarına büyük katkı sağlayacağına canı gönülden inanıyorum. İnsanoğlu doğumla başlayıp ölümle son bulacak hayat yolunda sürekli bir değişim, sürekli bir gelişme ve yenileşme içerisindedir. Bu değişim, gelişme ve yenileşmede okumanın, bilgi sahibi olmanın payı kuşkusuz en yüksektir. Bu değişim, gelişme ve yenileşmede okumanın, bilgi sahibi olmanın payı kuşkusuz en yüksektir. Bu değişme ve gelişime büyük bir katkı sağladığınız için ayrıca şahsınıza ve kurumunuza minnettarım. Vermiş olduğunuz kaliteli, güler yüzlü ve sabırlı hizmet anlayışınız, isteklerimizi yerine, getirirken göstermiş olduğunuz titizliğiniz, anında geri dönüşümleriniz, çalışmalar sırasında bilgi akışını sağlamadaki özveriniz için teşekkürlerimizi bildiririz. Milas Ticaret ve Sanayi Odası ile tanıştığımız için çok şanslı olduğumuzu düşünüyoruz. Olumlu dönüşünüz, bu kitaplar ve her şey için çok teşekkürler. Hep okuyan, okutan toplumlar olabilmemiz ümidiyle”

Öte yandan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Şanlıurfa Yediiklim Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nden gelen teşekkür mektubunun kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek "Kitapların, kitabın değerini bilen, kitap okumaya hevesli öğretmen ve öğrencilerle buluşmasından çok memnun olduk. Odamız üyelerini, ellerindeki okunmuş kitapları böyle okullarımızla ve öğrencilerimizle buluşturmaya davet ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 677 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.