Şap Aşılama Kampanyasının Süresi Uzatıldı

Şap Aşılama Kampanyasının Süresi Uzatıldı
Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, 2019 şap aşılama kampanyasının 25.12.2019 tarihine kadar uzatıldığını, aşılama yaptırmayan işletmeci...

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, 2019 şap aşılama kampanyasının 25.12.2019 tarihine kadar uzatıldığını, aşılama yaptırmayan işletmeci ve üreticilerin en kısa zamanda yaptırması gerektiğini vurguladı.

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, ilçe ziyaretlerine Ula ile devam ediyor. Saylak, Ula Kaymakamı Baha Başçelik, Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya, Ula Kızılyaka Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Yıldız ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personellerine ziyarette bulundu.

Muğla İl Tarım ve Orman Müdür Barış Saylak, 2011 yılında bölgede ilk olarak tesis edilen, Mehmet Armutçuoğlu’na ait kapama avokado bahçesini ziyaret etti. Bahçede bulunan 5 çeşit avokado ağaçlarını ve meyvelerini dalında inceleyerek hasat yaptı. Mehmet Armutçuoğlu Avokado üretiminden çok memnun olduğunu dile getirerek, boy tasnifi yaptıktan sonra tanesini 3 ila 6 TL. aralığında sattığını dile getirdi.

Sonrasında Kamil Akkurt ve Hasan Ildırlı’ya ait, 50 sağmal ve 100 büyükbaş besi hayvanı bulunan Gölet Hayvan Çiftliği’ni ziyaret eden Saylak, 2019 yılı 2. Dönem şap aşılama kampanyası kapsamında, işletmede bulunan hayvanlara şap aşılaması yaptı. Barış Saylak, 2019 şap aşılama kampanyasının 25.12.2019 tarihine kadar uzatıldığını, aşılama yaptırmayan işletmeci ve üreticilerin en kısa zamanda yaptırması gerektiğini vurguladı.

Bu haber toplam 401 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.