SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ

SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Muğla Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 2021 Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği Satranç Turnuvası sona erdi. Dereceye giren sporculara madalyaları Muğla Gençlik ve...

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Muğla Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 2021 Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği Satranç Turnuvası sona erdi. Dereceye giren sporculara madalyaları Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Bengül Yazar tarafından takdim edildi.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Muğla Satranç İl Temsilciliği tarafından 21-22 Ağustos 2021 tarihlerinde “2021 Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği Satranç Turnuvası” Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erkek Öğrenci Yurdunda düzenlendi.

Turnuva boyunca Başhakem Mehmet Emin Kocakaplan, Hakemler Gizem Kıralan, Ufuk Suzan, Ramazan Tekeli ve aynı zamanda Satranç Muğla İl temsilcisi olan Ahmet Murat Yenici’nin yönettiği müsabakalara 6 Kategoride toplam 40 sporcu katıldı.

Turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalyaları Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Bengül Yazar tarafından takdim edildi.

İLMAN “HEM SPOR YAPIYORUZ HEM DE ZİHİNSEL GELİŞİMİMİZE KATKI SAĞLIYORUZ”

Dereceye giren sporcuları tebrik eden İl Müdürü Ömer İlman “İki gündür devam eden bu müsabakalar gerçekten çocuklarımız için güzel bir ortamda bu müstesna yurtlarımızda yapıldı. Yarın öbür gün belki bu gençlerimiz bu yurtta öğrenci olarak da kalacaklar her şey nasip kısmettir işte hakemlerimizden Ramazan kardeşimiz bu yurdumuzda öğrenci iken bugün burada hakemlik için bir göreve geldi, devletimizin imkânları gerçekten çok güzel ve daha iyi imkanlara kavuşmanız için mücadele ediyoruz, bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor. Satranç sporu tüm sporlar arasında her yaştan ve her gurubun yapabileceği çok güzel müstesna bir spor. Hem spor yapıyoruz hem de zihinsel gelişimimize katkı sağlıyoruz. Bu nedenle de binlerce yıldır var olan bu müstesna sporu ilimizde de çok ileri bir seviyede olmasından dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Pandemi döneminin biraz daha hafiflemesi ile birlikte tekrar o her zaman faaliyet yaptığımız günlere inşallah hep birlikte ulaşırız. Bu vesileyle aşılama konusunda tekrar sizleri uyarmak istiyorum. Önümüzdeki dönemlerde okullarımız açılacak yurtlarımızda dolacak, Muğla’mız Türkiye'de aşılamada ilk sıralarda bulunuyor. Bu şekilde devam edip pandemi ile mücadelede tedbirlerini elden bırakmayarak bu günleri en kısa zamanda aşmayı hedefliyoruz. Güzel bir turnuvayı da geride bıraktık, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 443 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.