Savaş gemisine FETÖ operasyonu

Savaş gemisine FETÖ operasyonu
Muğla’nın bodrum ilçesine göreve gelen savaş gemisine FETÖ operasyonu düzenlendi. Terörlü mücadele şube müdürlüğü ekipleri sahil güvenlik komutanlığının desteğiyle savaş gemisine çıktı. Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel...

Muğla’nın bodrum ilçesine göreve gelen savaş gemisine FETÖ operasyonu düzenlendi. Terörlü mücadele şube müdürlüğü ekipleri sahil güvenlik komutanlığının desteğiyle savaş gemisine çıktı. Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi olduğu iddia edilen bir astsubay S.S.B gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen astsubay Sakarya’ya sevk gedildi.

Türkiye ile Yunanistan arasında yaşanan Kardak krizinin 22’inci yıl dönümde Ege denizinde Türk ve Yunan sahil güvenlik botları arasında gerginlik yaşanmıştı. Deniz Kuvvetlerine ait savaş gemileri Bodrum’a gönderilmişti. Bodrum’a gelen savaş gemilerinden birisinde Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY örgütü üyesi olduğu iddia edilen hakkında yakalama kararı olan astsubay S.S.B’nin de olduğu belirlendi. Savcılık talimatıyla terörle mücadele şube müdürlüğü ekipleri sahil güvenlik ekipleri temasa geçti. Bodrum açıklarında olan savaş gemisine terörle mücadele ve sahil güvenlik ekipleri operasyon düzenledi. Savaş gemisine çıkan polis ekipleri astsubay S.S.B’yi gözaltına aldı.

Savaş gemisinde FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan astsubay terörlü mücadele şube müdürlüğüne götürüldü. Burada ilk sorgusu yapılan astsubay daha sonra sağlık kontrolünden geçirildikten sonra kara yolu ile Sakarya’ya götürüldü.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 1054 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.