SAYIN BAKANA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

SAYIN BAKANA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yaktığı meşale 81 il de yanmaya devam ediyor.  102. yılında gençlik bayramını pandemi nedeniyle yoğun katılım olmasa da tüm illerde coşkuyla kutladık.Kutlamaların...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yaktığı meşale 81 il de yanmaya devam ediyor.  102. yılında gençlik bayramını pandemi nedeniyle yoğun katılım olmasa da tüm illerde coşkuyla kutladık.

Kutlamaların bir adresi de Muğla il merkezi ve tüm ilçelerdi. Merkez ilçe Menteşe’de düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları tam anlamıyla bayram havasında geçti.

Aynı gün bir dizi programlara katılmak üzere ilimizin sakin şehir unvanına sahip Köyceğiz ilçemize gelen Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli misafirimizdi. Bakanlarımızın  programları yoğun olur elbette. Ama bir Muğla genci olarak gönül isterdi ki; merkezde ki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayram’ında Sayın bakanımızla beraber olalım. Heyecanımıza heyecan katsın, coşkumuza ortak olsun…

İlimizde gerçekleşen bakan programları her zaman yoğun geçmiştir, kalabalık olmuştur her zaman katılıyorum. Yarım saatliğine de olsa Muğla merkezde tüm gençlerimizin de sosyal mesafe ve sağlık bilgisi kurallarına uyum sağlayarak kutlayacağı bir bayram coşkumuza Sayın Bakanımızın katılımı benim gibi birçok gencimizi de eminim mutlu kılacaktı.

Sosyal medyalara bakınca Sayın Bakanımızın programlarında tüm ilçe siyasi temsilcilerinin,  kurum temsilcilerinin hatta seçilmiş milletvekillerimizin de programda olduklarını gördük.

Tarım ve Orman Bakanı Sayın Pakdemirli’nin Köyceğiz ilçemizdeki programına sabah merkez ilçe programı teklifi götürseydi şehrin ileri gelen siyasi ve seçilmişleri Bakan Bey mi kızardı? Hiç sanmam ama ileri gelen büyüklerimiz fotoğraf karesinde var olma mücadelesini düşünmekten akıllarına gelmedi mi diye düşünmeden geçemiyor insan.

Sayın Bakanın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin himayesinde hayata geçirilen Çandır Ekolojik Köy Projesi ile ilgili bilgi almak ve incelemelerde bulunmak üzere Muğla'mıza geldiği bilgisine ulaştım. Her sosyal medya paylaşımı yapan siyasi temsilcilerimiz istişareler sonucu, Muğla’ya verdiği değer ve destekten dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür etmişler.

Keşke bir Gençlik Bayramında merkezde hep beraber bir arada bir bayram kutlaması yapsaydık ta biz gençlerde Sayın Bakanımıza minnet duygularımızı iletebilseydik. Ama yine de Sayın Bakanımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda bu anlamlı günde ilimizde, sakin şehir unvanına sahip Köyceğiz’imizde Muğlalıların bir kısmi ile buluştuğu için teşekkür ederiz. Bir dahaki bayramlarda görüşmek dileğimizle...

Bu haber toplam 322 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.