Saylak, ‘Kalk Gidelim’ Dizi Setini Ziyaret Etti

Saylak, ‘Kalk Gidelim’ Dizi Setini Ziyaret Etti
Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde çekimleri devam eden ve TRT 1 ekranlarında...

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde çekimleri devam eden ve TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan “Kalk Gidelim” dizi setini ziyaret etti.

Sinem Karakaya

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, Muğla’nın Menteşe ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde çekilen ve her hafta TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan “Kalk Gidelim” dizi setini ziyaret etti.

Muğla’nın tanıtımına katkı sundukları için dizi ekibine teşekkür eden Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, Muğla’nın diziler ve filmler için doğal bir plato olduğunu söyledi. Kalk Gidelim dizisinin oyuncularıyla bir araya gelerek sohbet eden İl Müdürü Saylak; “Diziler sayesinde ilimizin tarihi, kültürel ve kırsal bölgelerinin tanıtılması sağlanıyor. Bu yerlerin cazibe merkezi haline geliyor ve Muğla’ya gelen misafirlerin bu bölgeleri ziyaret ederek kırsal kalkınmaya destek sağlıyor” dedi.

Bu haber toplam 3021 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.