Saylak: Üreticiyi destekleyeceğiz

Saylak: Üreticiyi destekleyeceğiz
Milas Belediye Başkanı Adayı Barış Saylak, “İlçe genelinde tarım, çiftçilik ve balıkçılık alanlarında üretim yapan vatandaşlarımızı desteklemek amacıyla birlikler kuracağız” dedi.Yaklaşan yerel seçimler öncesinde...

Milas Belediye Başkanı Adayı Barış Saylak, “İlçe genelinde tarım, çiftçilik ve balıkçılık alanlarında üretim yapan vatandaşlarımızı desteklemek amacıyla birlikler kuracağız” dedi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, bu kez Dibekdere ve Kafaca mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. İki mahallede de büyük bir kabalık tarafından karşılanan Saylak, miting gibi bir toplantı gerçekleştirdi. Uzun bir süre kendisine gösterilen ilgiden dolayı konuşmasına başlayamayan Milas Belediye Başkanı Saylak, gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Milas’ta ikamet eden vatandaşların rahat bir ilçede yaşaması adına gece gündüz çalışmanın sözünü vererek konuşmasına başlayan Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, “ilçe genelinde üretim yapan tüm vatandaşlarımızı belediyemizin ve ilgili alanda çalışan paydaşlar ile birlikte oluşturacağımız birliklerle üreticimizi destekleyeceğiz ve beraber olacağız” dedi.

Yapılacak olan çalışmalarda birlikte olmanın ne kadar önemli olduğuna Milas’taki en büyük örneğin Milas Süt Birliğiolduğunu ifade eden Milas Belediye Başkan Adayı Saylak, şunları söyledi:

“Milas’ta et, balık ve sebze-meyve üreten çiftçilerimizin desteklenmesi önemli. Desteklenen üretici ile ilçemizin ekonomik seviyesi gelişecek ve vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak. Oluşturacağımız birliklerde o alanda faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerimizle beraber çalışacağız. Bu sayede elde edeceğimiz başarı bir kat daha artacak.”

Milas Belediyesi’nin içinde bulunduğu ekonomik durumun da her geçen gün kötüye gittiğine işaret eden Milas Belediye Başkan Adayı Saylak; “Milas Belediyesi’nin şuandaki borcu 130 milyon TL ve her geçen güm daha da kötüye gidiyor. Üzülerek görüyorum ki belediye çalışanlarımız maaşlarını alamıyor. Ben belediye başkanı olduğum zaman çalışanlarımıza maaş ödemeden bir kuruş maaş almayacağım” dedi.

Bu haber toplam 448 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.