Saylak'tan Eski Belediye Başkanlarına Ziyaret

Saylak'tan Eski Belediye Başkanlarına Ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi Milas Belediye Başkan Aday Adayı Barış Saylak, Milas’ta ve beldelerimizde hizmet etmiş, geçmiş dönem Belediye Başkanları’na yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi… Saylak ziyaretlerinde, eski başkanların...

Adalet ve Kalkınma Partisi Milas Belediye Başkan Aday Adayı Barış Saylak, Milas’ta ve beldelerimizde hizmet etmiş, geçmiş dönem Belediye Başkanları’na yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi… Saylak ziyaretlerinde, eski başkanların yeni yıllarını kutlayarak; “Onların önerilerini, hayır dualarını, hem de Milas’a dönük deneyimleriyle ilgili paylaşmak istedikleri bir şeyler varsa dinlemeye geldik” dedi…

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi Adalet ve Kalkınma Partisi Milas Belediye Başkan Aday Adayı Barış Saylak ilçemizde başlatmış olduğu seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Başkanı Fahri Acar’la birlikte ilçemizde ve beldelerimizde Milas’a hizmet etmiş geçmiş dönem Belediye Başkanları’nı ziyaret eden Saylak, ilk olarak geçmiş dönem Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Milas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Tireli’yi ziyaret etti.

Sözlerine “Yılbaşı vesilesiyle 2018’i geride bırakarak 2019’a giriyoruz” diyerek başlayan Adalet ve Kalkınma Partisi Milas Belediye Başkan Aday Adayı Barış Saylak; “Bu nedenle geçmişte Milas’a hizmet etmiş, ilçe yönetiminde söz sahibi olmuş, emek harcamış, çok değerli Belediye Başkanları’mızın yeni yıllarını kutlamak amacıyla ilçe başkanımızla birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerimizin ilkini de benim yaşantımda çok özel yeri olan ve aynı zamanda benim nikah şahitliğimi yapan Dr. Mustafa Tireli büyüğümüzden başladık. Kendisiyle birlikte uzun yıllar Milas Belediyesi’nde gerek belediye meclis üyeliği, gerekse yaptığı belediye başkanlığı döneminde çalışma fırsatımız oldu. Onların önerilerini, hayır dualarını, hem de Milas’a dönük deneyimleriyle ilgili paylaşmak istedikleri bir şeyler varsa dinlemeye geldik. Bu vesileyle 2019 yılının hem ülkemize, hem ulusumuza, hem de Milas’ımıza huzur, mutluluk, sağlık, esenlik, iyilik ve güzellikler getirmesini temenni ediyoruz. Ayrıca değerli büyümüz Mustafa Tireli’den de yapmış olduğu bu nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Mustafa Tireli, Saylak’a çıkmış olduğu yolda başarılar diyerek, göstermiş olduğu medeni cesaretinden dolayı tebrik etti.

Ziyaretler kapsamında geçmiş dönem Milas Belediye Başkanı ve Muğla Milletvekili Fevzi Topuz’a da ziyaret gerçekleştiren Saylak, 1989 yılında Topuz’un Belediye Başkanı seçilmesinin ardından 1990 yılında Milas Belediyesi’nde beraber çalışmaya başladıklarını ifade ederek; “Uzun yıllar birlikte görev yaptık ve en son 2007 yılı Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milas Belediye Başkanlığı görevini noktalamış oldu. Bugün bu noktaya gelmemde çok emekleri olan siz saygıdeğer büyüğüme bir yeni yıl ziyareti ve aynı zamanda Milas’a hizmet etmiş tüm belediye başkanlarımızı ziyaret ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 422 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.