SEBİHA ARSLAN’DAN 2 KİTAP BİRDEN

SEBİHA ARSLAN’DAN 2 KİTAP BİRDEN
Gazeteci Sebiha Arslan, pandemi hüzünlerinin dağılmasına ve yaşama dokunuşların çoğalmasına sebep olan bir çalışmaya imza attı.Yaşama Dokunanlar isimli kitapta, Türkiye’nin 81 ilinden yaşama dokunmaya başarmış insanlar...

Gazeteci Sebiha Arslan, pandemi hüzünlerinin dağılmasına ve yaşama dokunuşların çoğalmasına sebep olan bir çalışmaya imza attı.

Yaşama Dokunanlar isimli kitapta, Türkiye’nin 81 ilinden yaşama dokunmaya başarmış insanlar bir araya gelerek Türkiye Aile Fotoğrafını çekecekler.

Datça’da yaşayan Gazeteci Sebiha Arslan ayrıca “Cennet Betona Dönmesin" sloganıyla yola çıkarak öykü tadında bir kitabı kaleme aldı. "Kültür ve Doğa Mirası Datça" manşetli kitap önümüzdeki haftalarda okuyucusuyla buluşacak.

Gazeteci Sebiha Arslan şunları söyledi:

“Harika bir ülkede yaşıyoruz. Bu ülkenin markalaşmadan marka olan değerleri vardır ve ben o güzel yürekli insanları bir kitap içinde bir araya getirmek istedim. Yurdumun dört bir köşesindeki yaşama dokunan insanları İstanbul'da bir araya getirerek onlara toplum adına teşekkürlerimizi sunmayı sizler adına yapmayı istedim"

Bu haber toplam 823 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.