Şehidin İsmi Kütüphanede Yaşayacak

Şehidin İsmi Kütüphanede Yaşayacak
15 Temmuz hain darbe girişiminde şehitlik mertebesine ulaşan Kahraman Polis Memuru Nedip Cengiz Eker’in ismi verilecek.Muğla İli Menteşe İlçesinde polis ve asker işbirliği ile 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehitlik mertebesine...

15 Temmuz hain darbe girişiminde şehitlik mertebesine ulaşan Kahraman Polis Memuru Nedip Cengiz Eker’in ismi verilecek.

Muğla İli Menteşe İlçesinde polis ve asker işbirliği ile 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehitlik mertebesine ulaşan Kahraman Polis Memuru Nedip Cengiz EKER’in anısına  bir kütüphane teşhir edilmesine başlandı. Menteşe Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığının ortaklaşa teşhir edecekleri kütüphane  Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şehit Piyade Asteğmen Yıldıray ÇELTİKLİ İlk-Ortaokulu’nda eğitim ve öğretimlerini sürdürmekte olan öğrencilerin yararlanmasına sunulacak. Söz konusu kütüphanenin teşhir edilmesinde Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Türkiye Harp Malülü Gazileri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği de katkıda bulunacak.

Kahraman Polis Memuru Nedip Cengiz EKER’in isminin yaşatılacağı kütüphanenin teşhir edilmesi ile ilgili olarak Menteşe Kaymakamlığında bir imza töreni düzenlendi. Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız 'ın makamında düzenlenen törende Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, Menteşe Jandarma Komutanı İlhan Evcimen, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş, Türkiye Harp Malülü Gazileri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sezai Kanlıyar katıldılar.

Bu haber toplam 400 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.