Şehir ortasında tedbirsizlik

Şehir ortasında tedbirsizlik
Muğla'nın Menteşe ilçesi Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan bir apartmanının çatı onarım çalışmalarında iş güvenliğinin tam alınmadığı gözlenirken,...

Muğla'nın Menteşe ilçesi Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan bir apartmanının çatı onarım çalışmalarında iş güvenliğinin tam alınmadığı gözlenirken, çalışan işçilerin can güvenliği hiçe sayıldı.

Sinem Korkmaz

Muğla'nın Menteşe ilçesi Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan bir apartmanda yapılan çatı onarım çalışmalarında iş güvenliğinin tam sağlanmadığı ve işçilerin can güvenliğinin hiçe sayıldığı görüldü. Herhangi bir koruma olmaksızın yüksek binanın çatısında çalışma yapan onarım işçileri gören vatandaşlar panik yaşadı.

Öte yandan çatıdan sökülen kiremitlerin vincin ucuna bağlanan bir palet yardımıyla yüksek binadan indirildiği görülürken, işçiler çalışmanın bulunduğu sokakta kendi imkanları ile güvenlik önlemi aldı.

Caddeden geçen vatandaşlar tedirgin olurken, indirilen kiremitlerin bir kaçının indirme sırasında düşmesi, kazaya sebebiyet vereceği korkusuyla panik yarattı.

Bu haber toplam 947 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.