ŞEHİT ALTUĞ PEK ANADOLU LİSESİ’NDE ONARIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

ŞEHİT ALTUĞ PEK ANADOLU LİSESİ’NDE ONARIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Muğla’nın Menteşe ilçesinde Mayıs ayında tadilata giren Şehit Altuğ Pek Anadolu Lisesi’nde, bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Öğrenciler, 25 Ekim Pazartesi günü yeniden kendi okullarında eğitim görmeye başladı....

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Mayıs ayında tadilata giren Şehit Altuğ Pek Anadolu Lisesi’nde, bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Öğrenciler, 25 Ekim Pazartesi günü yeniden kendi okullarında eğitim görmeye başladı. Öte yandan Gazi Anadolu Lisesi’nde ise çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Geçtiğimiz Mayıs ayında tadilata giren Şehit Altuğ Pek Anadolu Lisesi’nde, bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

Eylül ayında okulların açılmasıyla birlikte velilerin büyük tepkisini toplayan onarım çalışmaları 4 ayın sonunda tamamlanarak, 25 Ekim Pazartesi günü açıldı. Öğrenciler, yeniden kendi okullarında eğitim görmeye başladı.

Okulda, güçlendirme ve onarım çalışmaları yapıldı. İç ve dış boyası yenilenen Şehit Altuğ Pek Anadolu Lisesi’nde tuvaletler ve zeminler de yenilendi.

Tadilat sürecinde Şehit Altuğ Pek Anadolu Lisesi öğrencileri, Menteşe Şehit Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur Ortaokulu’nda eğitim görmüş ve velilerin büyük tepkisini toplamıştı.

Öte yandan tadilatı devam eden Gazi Anadolu Lisesi’nde ise çalışmaların devam ettiği, önümüzdeki günlerde bakım ve onarımın biteceği öğrenildi.

Bu haber toplam 1498 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.