Şehit çocuklarına anlamlı destek

Şehit çocuklarına anlamlı destek
Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde 1939 yılından beri Muğla halkına hizmet veren Ulalılar Örnek Tekstil, il genelinde bulunan şehit çocuklarının okul...

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde 1939 yılından beri Muğla halkına hizmet veren Ulalılar Örnek Tekstil, il genelinde bulunan şehit çocuklarının okul kıyafetlerini ücretsiz olarak karşılıyor. İşletme sahibi Turcan Pektaş, “Şehit çocuklarımız için biz üzerimize düşen görevi yapıyoruz” dedi.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde 1939 yılından beri Muğla halkına hizmet veren Ulalılar Örnek Tekstil ve Manşet Konfeksiyon işletme sahibi Turcan Pektaş, anlamlı bir davranışa imza attı. 8 yıldır Muğla’da bulunan şehit çocuklarının okul kıyafetlerini ücret talep etmeden karşılayan Pektaş, “Biz üzerimize düşen görevi yapıyoruz” dedi.

Turcan Pektaş, “Bizim için büyük önem arz eden, gecesini gündüzüne katan ve vatanı için şehit olan askerlerimizin çocuklarına elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Okul kıyafetlerini ve çantalarını karşılıyoruz. Biz üzerimize düşen görevi yapıyoruz. İnşallah hayırlısı olur. Küçükte olsa bir katkımız oluyorsa ne mutlu” dedi.

Bu haber toplam 613 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.