Şehit polis Fethi Sekin’in babasından Milas ziyareti

Şehit polis Fethi Sekin’in babasından Milas ziyareti
İzmir Adliyesi’ne yönelik terör saldırısında gösterdiği büyük kahramanlıkla olası bir faciayı önleyen Şehit Polis Memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, Muğla’nın Milas ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü...

İzmir Adliyesi’ne yönelik terör saldırısında gösterdiği büyük kahramanlıkla olası bir faciayı önleyen Şehit Polis Memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, Muğla’nın Milas ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve sonrasında Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı ziyaret etti. 

Ziyaret esnasında Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Şehit Babası Mehmet Zeki Sekin’e yapmış olduğu ziyaret için teşekkür ederek, ‘Şehit Polis Fethi Sekin Hatıra Ormanı’nın resimlerini sundu.

Oğlunun adının hatıra ormanı ile yaşamasından gururlu olduğunu belirten Şehit Babası Mehmet Zeki Sekin, hatıra ormanının oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından Şehit Babası ve İlçe Milli Eğitim Müdürü, Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın makamına geçtiler.

Milas Kaymakamı Eren Arslan; “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna göğsünü siper ederek teröristlerle savaşırken şehit düşen vatan evladımıza ve aziz vatanımız için can veren bütün şehitlerimize her daim minnettarız. Siz şehitlerimizi ve ailelerini hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

Milas Kaymakamı Eren Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, kahraman şehidimizin babasına ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ederek, hediyelerini takdim ettiler.

Bu haber toplam 1177 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.