ŞEHİTLER İÇİN DUALAR OKUNDU

ŞEHİTLER İÇİN DUALAR OKUNDU
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları kapsamında Muğla’da bir dizi etkinlikler düzenlendi. Bisiklet yarışıyla başlayan programda şehitlikler ziyaret edilerek, dualar okundu.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü...

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları kapsamında Muğla’da bir dizi etkinlikler düzenlendi. Bisiklet yarışıyla başlayan programda şehitlikler ziyaret edilerek, dualar okundu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Muğla’da şehitlikler ziyaret edilerek, dualar okundu.

Etkinliğe Muğla Valisi Orhan Tavlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, MSKÜ Rektörü Hüseyin Çiçek, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İl Müdürleri, STK Temsilcileri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

İlk olarak Şehir Yeni Mezarlığı’ndaki şehitler ziyaret edilerek, protokol tarafından mezarlıklara karanfil bırakıldı. Daha sonra Muğla’nın 15 Temmuz şehidi Astsubay Başçavuş Ziya İlhan Dağdaş ve tüm şehitler için dua okundu.

Ardından Şehir Eski Mezarlığı’na geçilerek, buradaki şehitler için de karanfil bırakıldı ve dualar okundu.

Bu haber toplam 409 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.