ŞEHRİN GÖBEĞİNDE SİLAHLI OLAY

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE SİLAHLI OLAY
Muğla'nın Menteşe ilçesi Şeyh Mahallesi İsmet İnönü Caddesinde (Kurşunlu Camii Meydanı) iki grup arasında alacak verecek anlaşmazlığı yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 2 kişi yaralandı, olayla ilgili 3 kişi...

Muğla'nın Menteşe ilçesi Şeyh Mahallesi İsmet İnönü Caddesinde (Kurşunlu Camii Meydanı) iki grup arasında alacak verecek anlaşmazlığı yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 2 kişi yaralandı, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Başından yaralanan T.Ç, “Tefeciler beni öldürmek istiyor” dedi.

Sinem Korkmaz

Edinilen bilgiye göre, Şeyh Mahallesi İsmet İnönü Caddesi Kurşunlu Meydanı'nda iki grup arasında alacak verecek anlaşmazlığı yüzünden çıktığı iddia edilen tartışma kavgaya dönüştü.

İki grup arasında yaşanan arbedede iki el silahla yere ateş edildi. Arbedede T.Ç. silah kabzası ile başından darbe alırken, H.H. isimli şahıs da parmağından yaralandığı öğrenildi.

Başından yaralanan T.Ç, “Tefeciler beni öldürmek istiyor. Bunlar, çoğu insanın malına, mekânına zarar vermiş insanlar” diye bağırdı.

Daha sonra olay yerine çok sayıda polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Yumrukların havada uçuştuğu olayda, taraftar polis ekiplerine rağmen sakinleştirilemedi.

Ambulansta ilk müdahalesi yapılan yaralı T.Ç, “Ben tedavi olmak istemiyorum” diyerek hastane gitmekte zorluk çıkardı. Daha sonra Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan T.Ç’nin hayati tehlikesi olmadı öğrenildi.

Olay esnasında giyim mağazasında çalışan bir kişi de aşırı derecede korktuğu için baygınlık geçirdi. Bayılan kişi, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olay Yeri İnceleme ekipleri olay yerinde iki adet mermi bulurken, olayla ilgili olarak A.A., N.A. ve U.Y. isimli şahısları gözaltına aldı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü karakol ekipleri olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 988 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.