Şekerdağ’dan Türk Bayrağı Çağrısı

Şekerdağ’dan Türk Bayrağı Çağrısı
FERDİ YAVUZ- İyi Parti Muğla İl Başkanı İncilay Keskin Şekerdağ; “Türk Milleti ve ordusu, nice kahramanlık destanları yazmıştır, yazmaya da devam...

FERDİ YAVUZ- İyi Parti Muğla İl Başkanı İncilay Keskin Şekerdağ; “Türk Milleti ve ordusu, nice kahramanlık destanları yazmıştır, yazmaya da devam edecektir.”

İyi Parti Muğla İl Başkanı İncilay Keskin Şekerdağ, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Şekerdağ, Muğla’yı Türk Bayraklarıyla donatmaya davet etti.

Şekerdağ’dan Türk Bayrağı Çağrısı

İl Başkanı Şekerdağ açıklamasında şunları kaydetti;

“Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı “Barış Pınarı Harekatı”'nı başlatmış bulunmaktadır.

Türkiye'nin hemen güneyinde bir terör koridoruna asla müsaade edilmemesi, bölgenin tekrar barış ve istikrara kavuşturulması ve Suriyeli misafirlerimizin salimen vatanlarına dönüşlerinin sağlanması, Türk Devleti'nin öncelikli hedefi olmalıdır.

TSK ve Mehmetçiklerimizin, Fırat'ın doğusuna girerek başlattıkları, Barış Pınarı Harekatı, her ne kadar terörizmle mücadele kapsamında yürütülüyor olsa da, Suriye'nin toprak bütünlüğüne ve siyasi birliğine aykırı sonuçlar doğurmadan sonuçlanmalıdır.

Türk Milleti ve ordusu, nice kahramanlık destanları yazmıştır, yazmaya da devam edecektir. Bu harekata katılan Mehmetçiklerimizin ve TSK’nin değerli mensuplarının sağ salim Vatana dönmelerini diliyorum.

Bu vesileyle İYİ Partimizin, harekatın başladığı an itibariyle başlattığı tüm İl ve İlçe binalarımızın ay yıldızlı bayraklarla donatılmasına, Muğla’lı hemşehrilerimin de, katılmalarını ve Muğla’yı “Türk Bayrak”larıyla donatmaları çağrısını yapıyor, bu konuda hassasiyet göstereceklerine inanıyorum. Başka Türkiye yok.”

Bu haber toplam 448 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.