Sekerek Geldiği Hastaneden Yürüyerek Çıktı

Sekerek Geldiği Hastaneden Yürüyerek Çıktı
Uzun bir süredir bel, sağ bacak ve bunlara bağlı yürüme zorluğu çeken Ali Yalçınkaya (40), günlük yaşamındaki işlerini yapamaz hale gelmesinin ardından...

Uzun bir süredir bel, sağ bacak ve bunlara bağlı yürüme zorluğu çeken Ali Yalçınkaya (40), günlük yaşamındaki işlerini yapamaz hale gelmesinin ardından Özel Yücelen Hastanesi Beyin ve Sinir Hastalıkları Polikliniğine başvurdu. Son dönemde ağrıları çok artan yürümekte bile zorluk çeken Ali Yalçınkaya’ya Uzman Doktor Davut Uçar'ın yaptığı muayene ve tetkikler sonrası bel fıtığı teşhisi koyularak ameliyat olması gerektiğini söyledi. Hasta Yalçınkaya, uzun süredir çektiği ağrılardan dolayı doktorunun da tavsiyesi üzerine ameliyat olmaya karar verdi.

Yapılan cerrahi müdahale sonrası kısa bir sürede ayağa kalkan Yalçınkaya, sekerek geldiği merkezden yürüyerek çıktı. Günlük hayatındaki işleri rahatlıkla yaptığını ifade eden Ali Yalçınkaya, doktoruna, servis hemşireleri ve kat hizmetleri görevlilerine teşekkür ederek mutluluğunu dile getirdi.

Taburculuk işlemleri sırasında açıklama yapan Özel Yücelen Hsatanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Davut Uçar; “Masa başında çalışanlarda sık görülen bel fıtığı, ilerledikçe; sürekli ağrı, bacakta karıncalanma, merdiven çıkamama gibi sıkıntılara yol açarak, kişinin hayat ve iş kalitesini büyük ölçüde düşürüyor. Bel fıtığına günümüzde sıkça rastlanması günlük hayatta insanların bazı yanlışları yapmalarından ve bel fıtığı konusunda yeterince bilgi sahibi olmamasından kaynaklanıyor. Ameliyatı hastalarımıza en son aşamada öneriyoruz. Bel fıtığından korunmak için düzenli egzersiz, ideal kilo, beli bükmemeye özen gösterilmesi gerekiyor” dedi.

Bu haber toplam 767 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.